Recursos web d'altres esdeveniments esportius importants

Rally de Catalunya


Participants, calendari, recursos multimèdia, història. El Rally Catalunya, oficialment Rally RACC Catalunya-Costa Daurada, és una prova de rally que es disputa anualment a Catalunya des de l'any 1957 i organitzat pel RACC.
 

Barcelona World Race


Notícies i recursos multimèdia. La Barcelona World Race és la primera i única regata a vela al voltant del món a dos (dos tripulants per vaixell). És una regata sense escales. La Barcelona World Race 2014/15 serà la tercera edició de la regata. Organitzada por la Fundació Navegació Oceànica Barcelona.
 

Volta Ciclista a Espanya


Recorregut, notícies, imatges i vídeos, història. Web oficial de la Volta ciclista a Espanya. La edició del 2013 serà del 24 d'agost al 15 de setembre.
 

Gran Premi d'Espanya de Formula 1


Actualitat, edicions anteriors, informacions útils. El Gran Premi d'Espanya és una cursa d'automobilisme de velocitat vàlida per al Campionat Mundial de Fórmula 1, que actualment es disputa al Circuit de Catalunya, a Barcelona.
 

Gran Premi Aperol de Catalunya


Informació sobre el Gran Premi de Moto GP que és celebra anualment al circuit de Barcelona.
 

Ryder Cup


Actualitat, puntuacions, recursos multimèdia. La Ryder Cup és un torneig biennal de golf que enfronta als equips d'Europa i els Estats Units. La Ryder Cup va néixer el 1926.
 

Wimbledon


Actualitat, recursos audiovisuals, història. Wimbledon és un dels quatre tornejos que formen el Grand Slam. Els altres són l'Open d'Austràlia, el Torneig Roland Garros i l'Open d'Estats Units. En tennis, es diu que un jugador o una parella de dobles assoleix el Grand Slam si obté tots els següents tornejos el mateix any.
 

Copa Davis


Notícies, recursos multimèdia, calendari, equips. La Copa Davis és una competició tennística disputada anualment entre seleccions de països que organitza la International Tennis Federation.
 

Eurobasket


El Eurobasket o Campionat Europeu de Bàsquet de la FIBA (Federació Internacional de Bàsquet), és la més important competició de bàsquet de FIBA Europa. Es disputa biennalment, essent el primer campionat al 1935 i després regularment des de 1947.
 

Copa del Rei de Bàsquet. (ACB)


Història, actualitat, clubs, calendari. Esdeveniment anual de bàsquet organitzat per l'Associació de Clubs de Bàsquet (ACB). La fase final de la Copa del Rei és un dels majors esdeveniments anuals de l'esport espanyol en general.
 

Esdeveniments Rugby


Portal argentí dedicat al rugby amb seccions especials dedicades a esdeveniments internacionals com ara el conegut torneig Sis Nacions. També secció per esdeveniments a Espanya.
 

SuperBowl


La Super Bowl és la final de la National Football League de futbol americà. Al marge de l'esport és una de les retransmissions televisives amb més audiència al món.
 

NBA


Notícies, eliminatòries, calendari. Portal oficial de la lliga de bàsquet dels Estats Units.
 

D'actualitat:

Waterpolo : Campionats d'Europa, Masculins i Femenins

Entre els dies 14 i 28 de juliol de 2018 es disputen aquests campionats a les piscines Bernat Picornell de Barcelona. Els dos combinats locals es troben entre els favorits per aconseguir el triomf final.

  Més cerques al catàleg Aladí:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 10-07-2018 Última actualització 22-06-2022