Espais naturals

28è Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient

28è Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient

Del 3 a l'11 de novembre, gaudeix dels millors documentals de temàtica ambiental realitzats aquest últim any. 

La 28 edició del SUNCINE, el festival de cinema mediambiental més veterà del món en el seu gènere, es desenvoluparà del 3 a l'11 de novembre simultàniament a Barcelona i Ciutat de Mèxic amb una participació que s'espera superi el mig milió d'espectadors de l'any passat.

Novetats d'aquesta edició:

  • Més d'un centenar de les prop de 4.000 pel·lícules presentades al Festival conformen un programa ple d'estrenes.
  • Es manté l'aposta híbrida de l'any passat: es podrà seguir en projeccions presencials a Barcelona i Ciutat de Mèxic, però també de manera gratuïta a través d'una app exclusiva.
  • El Sol d'Or Especial serà lliurat enguany a la pel·lícula “Menjant el nostre camí a l'extinció”, que produeix i presenta la popular actriu Kate Winslet.
  • Una selecció de 10 documentals competeix en la Secció Oficial pel màxim guardó, “el Sol d'Or”, una sort d'Oscar Ambiental. 
  • En coincidir amb la celebració a Glasgow de la COP26, el Festival posa enguany l'accent en l'emergència climàtica i en la visió que d'ella tenen els joves.


Vols una invitació per assistir a la inauguració i a la cloenda de SUNCINE 2021? Demana aquí, la teva invitació!

​​​​​​​​​​​​​​

Trobaràs tota la informació (programació de pel·lícules i curtmetratges, sinopsis, fitxes tècniques, tràilers...) a la web oficial del certamen: ​​​​​​​www.suncinefest.com

​​​​​​​També s'hi organitzen diverses jornades, debats i tallers.

​​​​​​​A la secció SUNCINE EDU es presenten projeccions adreçades a un públic familiar i als centres educatius, amb un alt contingut didàctic.

Et convidem a travessar la línia en busca de solucions alternatives, sostenibles i positives que ajudin a pal·liar l'actual crisi ambiental.

I com sabem que tens consciència ambiental i et preocupa el que està passant al planeta, per això, et suggerim alguns dels darrers llibres que han arribat a les biblioteques.

 

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 03-11-2021 Última actualització 04-11-2021