Espais naturals

26è Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient de Barcelona

26è Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient

Els millors documentals de temàtica ambiental realitzats aquest últim any amb xerrades i tallers per aprendre a ser més sostenibles.

Del 6 al 14 de novembre, el Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (abans FICMA, ara SUNCINE) celebra la seva 26 edició, amb una programació d'estrenes mundials, europees i espanyoles entre les quals destaquen "Sea of Shadows", produïda per Leonardo DiCaprio i National Geographic, "Sanctuary", dirigida per Álvaro Longoria i protagonitzada per Javier Bardem, i "Defend, Conserve, Protect", narrada per Dan Aykroyd i que inaugurarà el Festival.

Aquest Festival de cinema, amb seu a Barcelona i Mèxic, és el més antic del món en el seu gènere i el seu objectiu és educar entretenint i conscienciar sensibilitzant, amb l'audiovisual com a instrument i llenguatge. És un punt de trobada de la indústria cinematogràfica i la ciutadania, que li pren el pols al planeta amb els films més actuals de temàtica ambiental.

Entre les novetats d'aquesta edició hi ha un canvi de nom (SUNCINE), noves seccions i la tria de Cornellà i Cubelles com a subseus del Festival.

El FICMA -com es coneixia el festival fins ara, per les seves sigles- a partir d'enguany es coneixerà com "el cinema del Sol": el cinema d'aquest astre que ens dóna la vida i ens proporciona calor. Cada dia, quan veiem sortir el sol, és un renaixement, una nova pàgina per a les nostres vides i el nostre planeta.

També estrena noves seccions com "SUNCINE EDU" per als més petits i "SUNCINE FOR FUTURE", per a fomentar l'activisme ambiental i contra el canvi climàtic amb el lideratge dels joves. Un moviment global mundial entre els quals destaca la jove sueca Greta Thunberg.

 

Espot Oficial del 26è ☀️🎥#SUNCINEesFICMA

 

SUNCINE presenta, aquest any, pel·lícules en què els protagonistes són els joves, on les persones decideixen posar les bases de sostenibilitat, de pau i d'humanitat perquè el nostre futur sigui digne per a tots els éssers vivents.

Més de 100 projectes repartits en diverses seccions i adreçades a tota mena de públic. Una oportunitat per reunir-nos, festejar la vida, connectar-nos entre nosaltres i amb els directors d'aquestes meravelloses pel·lícules, i compartir experiències i inspirar-nos els uns als altres. Cinema, tallers, conferències, xerrades... Això és SUNCINE!

 

Consulta tota la programació al web de SUNCINE 2019. Totes les projeccions i activitats, excepte les del Cosmocaixa i els Cinemes Girona, són gratuïtes.

Vols una invitació per assistir a la inauguració i a la cloenda de SUNCINE 2019? Demana aquí, la teva invitació

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 18-10-2019 Última actualització 13-06-2022