Espais naturals

Novetats editorials llibre infantil

Els millors llibres infantils per llegir aquest Nadal sobre natura, ecologia, planetes, animals, dinosaures... temes que interessen als nens i nenes d'avui en dia.

Es tracta d'una tria de llibres infantils editats recentment. Hi ha autèntics tresors que val la pena descobrir aprofitant aquestes festes i que, segur, despertaran la curiositat dels més petits de la casa.

Nosaltres ja hem escrit la carta als reis mags d'Orient desitjant que tots aquests títols arribin a moltes llars, escoles i biblioteques!!!

 

Qui soc?

Tristan Mory. Combel. 24 pàgines.

Els llibres pop-up i amb solapes de Combel ens tenen captivats. Aquest 'Qui soc?' ajudarà els més petits de tots a conèixer un bon grapat d’animals com la granota, el mussol, el conill, la guineu, l’elefant i les abelles. Estireu les orelles o el caparró i l’animal apareixerà!

Edat: a partir d'1 any.

+ info

Biblioteques que ja el tenen

 

La maceta encantada

Esther Gili i Gemma Camblor. Astronave. 32 pàgines. 

Sabeu què és un bostildo? Si acompanyeu la Nara i en Lucas en aquesta aventura ho sabreu. Els dos nens estiuegen a casa de la tieta Cèlia i, a més de jugar fins a afartar-se, també venen les melmelades de la tieta, però una plaga d'insectes amenaça amb carregar-se tota la collita i, de rebot, acabar amb les melmelades!

Edat: a partir de 3 anys.

+ info

Biblioteques que ja el tenen

 

Jungles

Mia Cassany i Marcos Navarro. Mosquito. 48 pàgines.

La portada ja ho diu: Afina la mirada. A les pàgines d'aquest preciós llibre sobre ecologia i biodiversitat hi trobareu els 16 àmbits del planeta on es concentra la diversitat més gran de vida. Un cant a la natura amb què els petits podran jugar observant.

Edat: a partir de 5 anys.

+ info

Biblioteques que ja el tenen

 

Cloe y la nube

Núria Aparicio. Sallybooks. 52 pàgines. 

La Pendeja signa aquest còmic per a nens a partir de 3 anys protagonitzat per la Cloe, una nena simpàtica a qui li encanta fer moltes coses, i per un núvol que l’empipa tota l'estona. Creieu que podran arribar a ser amics?

Edat: a partir de 3 anys.

+ info

Biblioteques que ja el tenen

 

Curiosity

Markus Motum. Flamboyant. 56 pàgines. 

Com li expliquem als més petits les missions espacials? En aquest llibre, el mateix Curiosity us explicarà la seva història i la seva missió: descobrir si hi ha hagut vida a Mart. Amb les  il·lustracions de gran format i els diagrames, els nens i nenes entendran millor fins a on ens ha portat la curiositat humana.

Edat: de 4 a 14 anys.

+ info

Biblioteques que ja el tenen

També disponible en castellà

 

La Crida del bosc

Jack London. L'Altra Tribu. 144 pàgines.

L'Altra Tribu, la col·lecció de literatura juvenil de l'Altra Editorial, torna a recuperar un clàssic i l'adapta al català modern i contemporani. Es tracta de 'La crida del bosc', per a molts l'obra mestra de Jack London i on explica la seva experiència com a buscador d'or al Canadà. Quina gran aventura!

Edat: a partir d'11 anys.

+ info

Biblioteques que ja el tenen

 

La sinfonía de los animales

Dan Brown, Susan Batori. Baobab. 44 pàgines.

Primer àlbum il·lustrat per a nens de l'autor d'El Código da Vinci. Aquesta edició multisensorial és una sorprenent col·lecció de contes sonors. Cada un està protagonitzat per un animal i inclou una composició musical original, creada pel mateix Brown. No t'ho perdis.

Edat: a partir de 3 anys.

+ info

 

Busca y encuentra para los más pequeños las estaciones

Diversos autors. Editorial Auzou. 20 pàgines.

Submergeix-te en les estacions, observa atentament i troba set elements que estan molt amagats. Descobreix les il·lustracions de les seves boniques dobles pàgines que representen llocs i activitats pròpies de cada estació. I troba el ratolí que s'amaga a cada pàgina!

Edat: de 0 a 3 anys.

+ info

 

Cómo cuidan los animales a sus pequeños

Petra Bartikova. Editorial Albatros. 36 pàgines.

Les famílies humanes estan pensades per protegir els més petits. Normalment les cures es reparteixen entre tots. Curiosament, en el món dels animals, cada espècie s'ocupa de les seves cries de manera molt diferent. T'agradaria saber com ho fan?

Edat: de 6 a 8 anys.

 

 

I van viure feliços per sempre més. L'amor en el regne animal

Valter Fogato, Isabella Grott. Panini. 44 pàgines.

Les parelles de llops, àguiles o pingüins ho són durant tota la seva vida. Altres tenen un ritual de festeig molt sofisticat i sorprenent. Encara que l'amor entre els animals no sempre és del tot romàntic, sí que té un paper molt important en la seva existència.

Edat: a partir de 7 anys.

+ info

Biblioteques que ja el tenen

La Naturaleza y sus colores

Valter Fogato, Isabella Grott. Panini. 44 pàgines.

De vegades no ens adonem que el regne animal està ple de colors, tots intensos i brillants, i també de matisos més subtils i delicats. De les cacatues a les papallones, dels ossos polars als flamencs, quins són els teus favorits?

Edat:

+ info

 

Dinosaurios. Los primeros gigantes

Xavier Piñas Giménez. Editorial Base. Col·lecció Base Kids. 64 pàgines.

Si ets un bon paleontòleg, ja ho sabràs tot del Tiranosaurus Rex. Però també del Triceratops o l'Elasmosaurus? No passa res; ja tens el llibre perfecte per conèixer en detall els enormes animals que van dominar la Terra fa molts anys.

Edat:

+ info

 

Mi primer libro del Cosmos

Sheddad Kaid, Salah Ferrón, Eduard Altarriba. Editorial Juventud. 56 pàgines.

Aquesta col·lecció està especialment pensada perquè els joves lectors puguin accedir al fascinant món de la ciència. Textos clars, gràfics i imatges atractives fan que l'aprenentatge de conceptes complexos resulti al mateix temps fàcil i divertit.

Edat: a partir de 9 anys.

+ info

 

Ya soy mayor y puedo salvar el planeta

Loll Kirby, Adelina Lirius. Astronave. 32 pàgines.

La Terra fa front a una crisi climàtica sense precedents. Nens i nenes de tot el món estan prenent les regnes i alçant la veu per intentar salvar-la. Aprèn sobre el treball que estan fent i marca la diferència al teu dia a dia amb petites accions que, després, poden convertir-se en grans canvis.

Edat: a partir de 3 anys.

+ info

 

El telescopi d'en Galileo Galilei

David Aceituno i Srta. M. Astronave. 32 pàgines.

Coneix les revolucionàries fites científiques que el gran Galileo Galilei va aconseguir mentre apuntava el cel amb el telescopi, entre els segles XVI i XVII.

Edat: a partir de 3 anys.

+ info

 

Amb calma

Rachel Williams i Freya Hartas. Flamboyant. 128 pàgines.

La natura que ens envolta fa meravelles dia rere dia, hora rere hora. Però no sempre és fàcil adornar-se'n i veure-les... Llegeix aquestes cinquanta històries naturals, que et descrivim prou a poc a poc perquè puguis veure com tenen lloc.

Edat: a partir de 8 anys.

+ info

Biblioteques que ja el tenen

 

Espècies extraordinàries

Salvador Comelles. Bira-Biro. 32 pàgines.

El reconegut poeta i autor de literatura infantil Salvador Comelles ens proposa un joc de paraules enginyós i divertit que fa volar la imaginació i ens convida a transformar el que ens envolta. Les il·lustracions, que acompanyen i complementen els textos, expliquen la seva història amb cadascuna de les espècies extraordinàries com a protagonistes.

Edat: a partir de 5 anys.

+ info

Biblioteques que ja el tenen

 

Eco herois

Federica Magrin i Isabella Grott. VV Kids. 88 pàgines.

Coneix les històries d’aquests grans herois (des d'Ulysses S. Grant fins a Greta Thunberg) compromesos per protegir el nostre planeta d’amenaces com la contaminació, l’escalfament global o l’explotació desmesurada dels recursos naturals.

Edat: a partir de 8 anys.

+ info

 

  Vés al prestatge:

Data de creació 09-11-2020 Última actualització 22-06-2022