Espais naturals

Nova app Parcs Naturals

avatar de la nova app Parcs Naturals

Ja podeu descarregar-vos la nova aplicació Parcs Naturals per a telèfons mòbils i tauletes que aplega onze parcs de la XPN. Són: Parc del Castell de Montesquiu, Parc Natural del Montseny, Espai Natural de les Guilleries-Savassona, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Parc del Montnegre i el Corredor, Parc de la Serralada Litoral, Parc de la Serralada de Marina, Parc del Garraf, Parc d’Olèrdola, Parc del Foix i Parc Fluvial del Besòs.

Fins al moment, existia una app individual per a cadascun dels parcs de la Xarxa de Parcs Naturals. Culmina ara el procés de creació d’una única app que les recull totes. La nova aplicació és gratuïta, ofereix els continguts en català i en castellà i està disponible tant a Google Play (dispositius Android) com a Apple Store (dispositius iOS) sota el nom Parcs Naturals.

Observacions importants:

La nova app s’ha fet aprofitant la del Montseny, que és l’app que tenia més usuaris i la que va entrar en funcionament primer.

Per tant, aquells usuaris que teníeu l’app del Parc Natural del Montseny instal·lada en els vostres dispositius mòbils, només caldrà que l’actualitzeu i, automàticament, se us carregarà la nova app i l’avatar de Parcs Naturals.

Aquells qui tinguéssiu instal·lada l’app de qualsevol altre parc, haureu d’eliminar-la ja que, en breu, quedarà descatalogada dels mercats. Caldrà que us descarregueu la nova app Parcs Naturals.

L’app té un menú d’accés a tots els parcs. Quan s’instal·la per primera vegada, apareix un tutorial d’ús. En el menú navegable de les diverses aplicacions trobareu tota la informació necessària per visitar l'espai natural escollit: la relació d'equipaments, serveis i itineraris més importants, zones d'acampada i esbarjo, aparcaments, punts d'informació i dades de contacte amb els gestors dels parcs, estat del temps, i avisos i alertes que arriben als dispositius per mitjà de notificacions push, etc. També hi trobareu referències a restaurants i allotjaments així com una àmplia oferta d'activitats culturals gràcies a les seccions de notícies i agenda.

La nova app Parcs Naturals us permetrà gaudir encara més de la vostra estada a la Xarxa de Parcs Naturals. Descarregueu-vos-la!

La posada en servei d'aquestes aplicacions és una aposta de la Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, per les noves tecnologies i perquè la demarcació de Barcelona esdevingui un territori smart.

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 12-07-2018 Última actualització 22-09-2020