Espais naturals

Movistar LITERNATURA. Festival de Literatura i Natura

Movistar Liternatura

 

Primera edició d'aquest festival que dona visibilitat a les publicacions sobre natura.

Data: dissabte 20 i dimenge 21 d'octubre de 2018

Lloc: MUHBA Vil·la Joana - Casa Verdaguer. FGC. Baixador de Vallvidrera.

ENTRADA GRATUÏTA. Apte per a tots els públics.

 

MUHBA Vil·la Joana acull la primera edició de Liternatura, festival de literatura i natura que va ser el projecte guanyador del Premi Movistar Artsy, impulsat per aquesta plataforma de mecenatge cultural. Són dos dies al parc de Collserola per apropar-nos al sector editorial dedicat als temes sobre natura i altres disciplines que també l'exploren, com la il·lustració i el cinema.

 

 

El festival arrenca amb una passejada literària i musical pel bosc guiada per Josep Pedrals. Com un flautista d'Hamelín, portarà els assistents de l'estació de ferrocarrils de Baixador de Vallvidrera fins a Vil·la Joana (dissabte 20, a les 11 h).

Seran dos dies de presentacions literàries, debats, converses i activitats a l'aire lliure per estrènyer el vincle entre les persones i la natura.

 

Convidats estrella

  • La naturista americana Sy Montgomery visitarà per primera vegada Barcelona per presentar El embrujo del Tigre (Errata Naturae).
  • La galesa Angharad Price presentarà la primera edició en català de la novel·la La Vida de la Rebecca Jones que publicarà l'Editorial Rata_ aquesta tardor.
  • Philip Hoare autor de Leviatán o la ballena i El mar interior presentarà al festival el seu proper llibre El alma del mar (Ático de los libros) en forma de lectura il·lustrada per Vorja Sánchez i acompanyat de l’actor de doblatge i locutor Carles Pérez.
  • El navarrès Hasier Larretxea oferirà un recital íntim amb un recull dels seus poemes i narracions més recents.
  • L'escriptora i periodista holandesa Annette Lavrijsen, autora de Shinrin-yoku (Lince Ediciones), oferirà un itinerari per experimentar un bany de bosc.

 

La il·lustració també també estarà molt present durant el festival amb un taller de Joana Santamans, on coneixereu l'univers animal que captura amb realisme a les seves peces (dissabte 20, a les 12 h; amb inscripció)

Els dos dies que durarà el festival, dissabte 20 i diumenge 21, el públic comptarà amb un espai gastronòmic per passar un dia rodó en un entorn immillorable. 

 

Aquí podeu consultar el programa d'activitats.

Més informació: www.liternatura.com

  A les biblioteques trobaràs:

El Lenguaje de los bosques / Hasier Larretxea; ilustraciones de Zuri Negrín; fotografías de Paola Lozano Flores
Shinrin-yoku: sumergirse en el bosque / Annette Lavrijsen; ilustrado por Valesca van Waveren
I et despertes: mentre les papallones filen / Nina da Lua; il·lustracions: Joana Santamans
El Mar interior / Philip Hoare; traducción: Joan Eloi Roca
Agroecología escolar / Germán Llerena del Castillo, Mariona Espinet Blanch

  Més cerques al catàleg Aladí:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 19-10-2018 Última actualització 14-06-2022