Espais naturals

Dia Mundial del Medi Ambient 2021

Dia Mundial del Medi Ambient 2021

dissabte, 5 de juny de 2021

Aquest dia va ser instituït per les Nacions Unides per alertar sobre la degradació ambiental i donar a conèixer la necessitat de preservar i millorar el medi ambient. Es va celebrar per primera vegada l'any 1974 i es va escollir aquesta data perquè aquest dia s'havia iniciat la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient Humà, celebrada a Estocolm el 1972, a partir de la qual es va crear el Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA).

#DiaMA #DiaMundialdelMediAmbient  #DMMA2021  #WorldEnvironmentDay 

Cada any, es basa en un tema nou que les grans corporacions, ONG, comunitats, governs i celebritats de tot el món adopten per promoure causes ambientals. Enguany el tema se centrarà en la “restauració dels ecosistemes” i la urgència de fer les paus amb la natura.

 

 

REIMAGINA. RECUPERA. RESTAURA. És el nostre moment!

​​​​​​​Aquest és el lema del Dia Mundial del Medi Ambient 2021, i el Pakistan serà l'amfitrió global de la celebració. Aquest país està fent un dels esforços de reforestació més ambiciosos del món, ja que planeja expandir i restaurar els boscos del país mitjançant la plantació de 10.000 milions d'arbres al llarg de 5 anys.

No podem tornar el temps enrere. Però podem conrear arbres, renaturalitzar les nostres ciutats, repoblar els nostres jardins amb espècies silvestres, canviar les nostres dietes i netejar rius i costes. Som la generació que pot fer les paus amb la natura.

És la nostra última oportunitat per a corregir el rumb: prevenir la catàstrofe climàtica, aturar la creixent onada de contaminació i deixalles, i frenar la pèrdua de biodiversitat.

Tu també pots protegir el que queda i reparar el que ha estat danyat.

Siguem actius, no ansiosos. Siguem audaços, no tímids.

És el nostre moment. És el teu moment.

Uneix-te a # GeneracióRestauració

El Dia Mundial del Medi Ambient 2021 marcarà l'inici del Decenni de les Nacions Unides sobre la Restauració dels Ecosistemes (2021-2030).

​​​​​​​

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 01-06-2021 Última actualització 04-06-2021