Delta Birding Festival 2016

Cada setembre té lloc l'únic festival internacional d'ornitologia que es celebra a tota Catalunya. Reserva't el 23, 24 i 25 de setembre d'enguany!

La celebració d'aquest festival al Delta de l'Ebre, un dels espais naturals més importants de la Mediterrània Occidental, ofereix un programa d'activitats ampli i molt atractiu amb cursos, tallers, concursos, etc. acompanyat d'una gran fira de productes i serveis per al naturalista i persones que gaudeixen de la natura en general.

 

Del 23 al 25 de setembre se celebra la tercera edició del Delta Birding Festival, el festival internacional d'ornitologia del Delta del Ebre.

Delta Birding Festival Delta Birding Festival


On se celebra

El Delta Birding Festival té lloc a MónNatura Delta, un dels espais naturals més importants de la Mediterrània Occidental, protegit des de 1986, en el qual es poden observar més de 340 espècies d'aus.

És un conjunt d'instal·lacions de la Fundació Catalunya-La Pedrera situades a la part inferior de la llengua del Delta de l'Ebre, en un paisatge d'arrossars i llacunes molt característic i de gran riquesa en una de les zones humides més importants d'Europa. Terra i aigua s'uneixen i creen un escenari propici per a la concentració d'una fauna única i variada, sobretot d'aus aquàtiques.

Delta Birding Festival Delta Birding Festival Delta Birding Festival

Qui ho organitza?

La Fundació Catalunya-La Pedrera (FCLP) organitza el festival en col·laboració amb ORYX, la botiga de l'amant de la natura i l'Institut Català d'Ornitologia (ICO). Cal destacar també que el benefici econòmic de les entrades es destinarà a projectes de conservació dels ocells.

Què podem trobar

Disposa d'una zona d'expositors, amb presència de les marques més importants en fabricació i venda de material òptic. També podreu trobar distribuidors de llibres especialitzats, de caixes-niu i menjadores, artistes de natura, empreses dedicades al turisme de natura, així com organitzacions i institucions.

 

Delta Birding Festival Delta Birding Festival Delta Birding Festival

El Festival, que ja ha aconseguit adquirir un gran prestigi entre els ornitòlegs a nivell internacional, ofereix un ampli programa que inclou activitats per a tots els públics i interessos:

 • Conferències i presentacions amb ornitòlegs de renom com Lars Svensson, Per Alström, Hadoram Shirihai, Yossi Leshem, Vincent Bretagnolle, Gerard Bota, Juan Arizaga, Borja Milá o Beatriz Arroyo, entre d'altres.
   
 • Sortides en vaixell pel riu Ebre per observar les aus que habiten al riu i les seves illes, i sortides mar endins per observar les aus marines, com la baldriga balear i mediterrània, però també gavines corses, mascarells i altres.
   
 • Visites guiades a punts d'especial interès, com la llacuna de l'Alfacada, el Embut i el Goleró, un Fototour amb Antonio Liébana per diferents localitzacions del Delta, i sortides especialment pensades per a principiants. També s'organitzaran visites tematitzades pels diferents espais del centre MónNatura Delta.
   
 • Cursos, tallers, exposicions i projeccions de vídeos sobre digiscoping, fototrampeig, identificació de cants, construcció de caixes-niu, il·lustració naturalista, egagròpiles i altres temes d'interès.
   
 • Concursos, com el Delta Photo Contest organitzat per Canon, el Lynx ID Challenge, o la Cursa Ornitho Swarovski Optik.
   
 • Hi haurà activitats gratuïtas per a nens, amb monitors especialitzats, durant tot el Festival.
   

L'entrada, vàlida per als tres dies, es pot adquirir a la seva web  per només 5 euros.

Com veieu, el Delta Birding Festival és una cita imprescindible per a tots els aficionats a l'ornitologia.

Perquè us acabeu d'animar, us deixem un vídeo que resumeix tot el que podreu trobar a Delta Birding Festival.

 
DVERTISEMENT
 
 
 

 

  Cerca per TEMA al Catàleg Aladí:


A les biblioteques trobaràs: 

"Endevineu els ocells: el delta de l'Ebre, la Plana, el Port" / Vicent Pellicer Ollés

INFANTIL

Disponible vista prèvia

"Els Ocells del Delta de l'Ebre" / Albert Martínez-Vilalta, Anna Motis; dibuixos de Francesc Jutglar
 

"Conèixer i estimar els ocells" / Joaquim Maluquer i Sostres 

"Guia d'ocells per a nois i noies" / Màrius Domingo, Coia Dols

 

"Digiscoping: fotografiar la naturaleza a través del telescopio [guía práctica]" / Adolfo Marpez

 

 Selecció de webs:

Vés al prestatge d'Espais Naturals ►

Data d'actualització: 19/09/2016