Espais naturals

Any Ramon Margalef 2019

2919 Any Ramon Margalef

Aquest any es commemora de manera oficial el centenari del naixement de l'ecòleg Ramon Margalef (1919-2004). Va ser un dels fundadors de l'ecologia moderna i un pioner de l'ecologia aquàtica i entre d'altres fites, va ocupar la primera càtedra d'Ecologia d'Espanya i va obtenir nombrosos premis i reconeixements nacionals i internacionals. 

Nombroses institucions, com les universitats, la Generalitat, l’Institut d’Estudis Catalans, o el Museu de Ciències Naturals de Barcelona,  entre d’altres, organitzen actes arreu del territori al llarg de l’any. 

Tota la informació sobre els actes i esdeveniments del centenari estan centralitzats a la web de divulgació de l’Institut de Ciències del Mar (ICM).

A la Biblioteca Virtual t'oferim l'oportunitat de conèixer l'obra d'aquest científic i naturalista català d'abast universal. Al Catàleg Aladí pots cercar les obres de Ramon Margalef que tenim a la Xarxa de Biblioteques Municipals, tot recordant que estan a disposició de qui les vulgui consultar a les sales de lectura o se les vulgui emportar en préstec

Per un molt bon Any Margalef!

  A les biblioteques trobaràs:

Ramon Margalef, ecólogo de la biosfera: una biografía científica / Narcís Prat, Joandomènec Ros, Francesc Peters
DISPONIBLE vista prèvia
 
Teoría de los sistemas ecológicos / Ramon Margalef 
DISPONIBLE vista prèvia
 
Ecología / Ramón Margalef
Limnología / Ramón Margalef

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 11-07-2019 Última actualització 14-06-2022