Serveis

Reserva de documents

Reserva de documents

Si busques un document , tens l'opció de reservar-lo automàticament a través del catàleg Aladí o posar-te en contacte directament amb la biblioteca.

Per fer la reserva, cal cercar el document al catàleg i prémer el botó "Reservar" del registre del document. S'ha d'introduir el número del carnet de la biblioteca i el PIN per iniciar la transacció (per tal de validar-te correctament i accedir a les opcions d'usuari és recomanable l'ús de les darreres versions dels navegadors i tenir activades les opcions Javascript i Cookies al teu navegador).

Quan el document reservat estigui preparat, rebràs un avís per telèfon o per correu electrònic per passar a recollir-lo en els propers set dies a la biblioteca propietària del document. Si prefereixes que te'l duguin a la teva biblioteca habitual, pots utilitzar el servei de préstec interbibliotecari.

Si no pots passar personalment a recollir el document reservat, pots autoritzar una altra persona. Aquesta s'haurà d’identificar i presentar el carnet de l’usuari que ha fet la reserva. 

Recorda que és important que comuniquis a la teva biblioteca qualsevol canvi de número de telèfon o d'adreça de correu electrònic perquè et mantinguin informat de l'estat de les teves reserves. També pots modificar les teves dades a l'espai personal del catàleg.

Biblioteques que ofereixen aquest servei :

Totes les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa ofereixen aquest servei