Serveis

Serveis a escoles

Serveis a escoles

La Xarxa de Biblioteques Municipals treballa amb les escoles i les biblioteques escolars dels diferents municipis de la província de Barcelona tot oferint-los serveis que ajuden a familiaritzar el nen amb l'ús de les biblioteques i a adquirir hàbits de lectura i habilitats en la recerca d'informació:

Préstec de lots
Les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa cedeixen lots de documents a les escoles com un tast d'allò que els nens i nenes podran trobar-hi.

Visita a la biblioteca
Les biblioteques municipals ofereixen visites a les escoles per tal de donar a conèixer als escolars com funcionen i com poden aprofitar millors els seus recursos.

Activitats de foment de la lectura
Organitzades en col·laboració amb les escoles i orientades a promoure l'ús de la biblioteca i fomentar l'interès per la lectura. N'hi ha de tot tipus: tallers de lectura, presentacions de llibres, conferències d'autors...

Consulta les properes activitats.

Assessorament
La biblioteca pública presta assessorament en l'organització de la biblioteca escolar.

Racó de mestres
El Racó del mestre s'inclou dins del programa de "Serveis a les escoles". Permet posar a l'abast dels mestres de les escoles (així com dels estudiants dels graus universitaris relacionats) tots els documents relacionats amb la seva feina (teories i tècniques educatives, biblioteca escolar,...).

Biblioteques que ofereixen aquest servei :