Serveis

Cursos i tallers

Cursos i tallers

Les biblioteques són espais d'aprenentatge obert que t'ajuden a afrontar els reptes de la societat del coneixement, així com a reciclar-te professionalment. La Xarxa de Biblioteques Municipals ofereix formació majoritàriament en els àmbits següents:

Tecnologies: les biblioteques municipals posen les tecnologies al teu abast a través de tallers que t'introdueixen a l'ofimàtica, navegació i comunicació per Internet.

Idiomes: a la Xarxa de Biblioteques Municipals disposes d'una gran oferta de cursos en diverses llengües i diferents nivells. Si el que vols és millorar el teu nivell de conversa, apunta't als clubs de lectura en altres llengües.

Creativitat: els tallers d'escriptura creativa, de poesia i de manualitats despertaran la teva faceta més artística mentre passes una bona estona a la biblioteca.

Utilització de la biblioteca: el personal de la biblioteca t'ensenya a utilitzar els recursos digitals, com ara les enciclopèdies i les bases de dades, i t'ofereix cursos sobre com treure el màxim partit a la biblioteca.

Consulta els propers cursos i tallers a l'Agenda

Biblioteques que ofereixen aquest servei :

Totes les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa ofereixen aquest servei