Serveis

Internet i +

Internet i +

Les biblioteques municipals permeten accedir a Internet i a eines d'ofimàtica des dels ordinadors que trobaràs a les sales. Pots enregistrar i imprimir els treballs o les consultes que realitzis (cal que abonis el preu públic corresponent vigent). Tens al teu abast sessions de deu, trenta i seixanta minuts, amb un límit de tres sessions diàries per biblioteca i un total de cinquanta sessions al mes. Les sessions de seixanta minuts són reservables, per tant pots reservar fins a tres sessions de manera consecutiva a la mateixa biblioteca en un dia. Pots iniciar la sessió reservada fins a deu minuts abans de l'hora en punt, també en cas que inicis una sessió sense reserva prèvia pots fer-ho fins a deu minuts abans de l'hora en punt, sempre i quan la següent hora consti com a lliure.

Per reservar fins a tres sessions d'Internet i + diàries per biblioteca, només cal que t'adrecis al personal de la biblioteca o accedeixis a aquest enllaç. Pots consultar també en línia el resum de la teva activitat al servei d'Internet i +.

 

Observacions

Biblioteques Públiques de Terrassa (bct xarxa) - Ordinadors amb lector de dni electrònic

terminals dniePer tal de fer els vostres tràmits amb DNI electrònic totes les biblioteques disposen d'un o més ordinadors amb lector de DNI electrònic al teclat al Servei Internet i + de les àrees generals. Informació detallada per biblioteca a Terrassa:

  • a la Biblioteca Central de Terrassa (bct) són els terminals de sessions limitades a 30 minuts, no reservables. 
  • a la Biblioteca Districte 2 (bd2) és el terminal 3
  • a la Biblioteca Districte 3 (bd3) són tots els terminals per a adults
  • a la Biblioteca Districte 4 (bd4) és el terminal 6
  • a la Biblioteca Districte 5 (bd5) són els terminals 2 i 4 
  • a la Biblioteca Districte 6 (bd6) és el terminal 4

Més detalls del servei Internet i + a la bct xarxa.

Biblioteques que ofereixen aquest servei :

Totes les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa ofereixen aquest servei