Serveis

Internet i +

Internet i +

Les biblioteques municipals permeten accedir a Internet i a eines d'ofimàtica des dels ordinadors que trobaràs a les sales. Pots enregistrar i imprimir els treballs o les consultes que realitzis (cal que abonis el preu públic corresponent vigent). Tens al teu abast sessions de deu, trenta i seixanta minuts, amb un límit de tres sessions diàries per biblioteca i un total de cinquanta sessions al mes. Les sessions de seixanta minuts són reservables, per tant pots reservar fins a tres sessions de manera consecutiva a la mateixa biblioteca en un dia. Pots iniciar la sessió reservada fins a deu minuts abans de l'hora en punt, també en cas que inicis una sessió sense reserva prèvia pots fer-ho fins a deu minuts abans de l'hora en punt, sempre i quan la següent hora consti com a lliure.

Per reservar fins a tres sessions d'Internet i + diàries per biblioteca, només cal que t'adrecis al personal de la biblioteca o accedeixis a aquest enllaç. Pots consultar també en línia el resum de la teva activitat al servei d'Internet i +.

 

Observacions

Biblioteca Núria Albó

La biblioteca ofereix el servei d'Internet i + per a infants i adults, amb 2 ordinadors per als més menuts a la sala infantil (consultes de 30 minuts) i 4 ordinadors per adults a la primera planta (3 ordinadors per a consultes de 30 minuts i 1 ordinador per a consultes de 60 minuts) Els usuaris poden reservar amb antel·lació l'ordinador de la planta d'adults que fa sessions d'1 hora; també hi ha la possibilitat d'enregistrar o imprimir els treballs o les consultes realitzats.

 

Biblioteques que ofereixen aquest servei :

Totes les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa ofereixen aquest servei