Serveis

Informació local

Informació local

A la biblioteca pots trobar informació sobre la història i l'actualitat del teu municipi o del teu barri. També hi ha revistes i diaris locals per estar sempre al dia de tot allò que tens més a prop.

Part d'aquest fons de revistes i diaris locals que trobaràs a les biblioteques està també digitalizat. Les publicacions són de temàtica diversa i abasten un període històric que va des del segle XIX fins a finals del XX. 

Observacions

Biblioteca Central de Terrassa (bct) - Centre de Documentació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

 Massis de Sant Llorenç del MuntEl Centre de Documentació és un servei bibliogràfic i documental adreçat a tota mena de públic: des dels investigadors que busquen informació concreta per a un estudi científic, fins a qualsevol persona que vol conèixer una mica més el Parc.

Es va crear l'any 1998 mitjançant un conveni signat entre l’Ajuntament de Terrassa i la Diputació de Barcelona. El Cetre de Documentació del Parc Natural es va traslladar a la Biblioteca Central de Terrassa el novembre de 2019 per fer-lo més visible i accessible a les persones interessades.  Actualment, disposa d’un fons bibliogràfic de més de 3.000 exemplars (articles, llibres, estudis, publicacions, memòries, etc.)

Es pot consultar tot el que conté a través del catàleg col·lectiu dels centres de documentació dels parcs naturals de la Diputació de Barcelona.   Part d'aquest fons es pot agafar en préstec, tan sols és necessari disposar del carnet de qualsevol biblioteca pública de Catalunya. 

Més informació:  Catàleg Col·lectiu de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

 

Biblioteques que ofereixen aquest servei :

Totes les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa ofereixen aquest servei