Serveis

Subscripció a butlletins electrònics

Subscripció a butlletins electrònics

Les biblioteques municipals elaboren butlletins per informar-te regularment de les activitats més destacades, les novetats o els avantatges culturals de què disposes amb el carnet de les biblioteques. També comptes amb butlletins temàtics sobre novel·la, cinema, música, còmics i temàtica infantil, amb curiositats, novetats, recomanacions dels bibliotecaris o seleccions dels millors webs o aplicacions de cada tema.
 

Què has de fer per rebre els butlletins?

Has de validar-te a "El meu compte" del Catàleg Aladí i anar al botó "Mod. info personal", on has d'activar l'opció de rebre informació de la biblioteca. Comprova que el correu electrònic que hi consta sigui correcte, modifica'l si convé.

Un cop marquis l'opció de rebre informació, el procés s'activarà en un màxim de 15 dies, a partir dels quals podràs triar les teves preferències de subscripció, clicant el botó "Subscripció a butlletins". Veuràs les biblioteques que a hores d'ara elaboren aquests butlletins, així com els butlletins temàtics que fem. (Si al llistat no veus la biblioteca que t'interessa, consulta-la per saber si elabora butlletins i com t'hi pots subscriure.) Recorda que has de guardar les preferències abans de tancar la sessió.

Què has de fer per donar-te de baixa dels butlletins?

Has de validar-te a "El meu compte" del Catàleg Aladí i anar al botó "Subscripció a butlletins", on cal que desmarquis totes les opcions. La baixa es farà efectiva en un màxim de 15 dies. Recorda que has de guardar les preferències abans de tancar la sessió.

Biblioteques que ofereixen aquest servei :

Totes les biblioteques de la Xarxa ofereixen aquest servei