Recomanació

Winter in July :

Terrasa, Marta

[Barcelona] : Tushita Edicions, març de 2022

Periodista especialitzada en cultura, docent i escriptora. Llibres publicats: Repensant Palma: converses amb Antoni Noguera i Winter in July: dos anys en furgoneta per Austràlia.
L’autora relata en primera persona, reflexions sobre el seu estil de vida mentre narra les aventures que viu durant dos anys en furgoneta per Austràlia alhora que descriu el paisatge que va recorrent, la fauna que descobreix i aporta informació històrica del país. Tot això en el marc de les vivències pròpies al voltant del surf, esport que modela l’estil de vida de la protagonista i que esdevé un vincle en comú amb qui comparteix l’aventura i una bonica història d’amor, en Tim. 
La lectura del llibre es converteix en una atractiva història que no pots deixar de llegir. Et porta a conèixer el territori australià a partir de narracions, com si fossin cròniques periodístiques, lligades a través de diferents fils conductors: en Tim i el surf, però també la vivència personal quan es tenen 30 anys i es porta un camí diferent del de la majoria.

Més informació:

Recomanat per Bibliobús Guilleries.

26/06/2023