Recomanació

You poni

You poni

Oques Grasses

[S.l.] : Bevery Hills, DL 2016

Sens dubte, Oques Grasses està revolucionant la vida de centenars de persones amb el single “In the night”, de l’àlbum Fans del sol (Halley Records, 2019), que s’ha convertit en un dels hits de l’estiu.

Però hi ha un disc anterior, You Poni (Beverly Hills Records, 2016) que ja va catapultar a la fama aquest grup osonenc i que us volem recomanar.

Quan ens pensàvem que ja tot estava inventat en el món de la música, apareixen ells amb tot el morro del món, i ens enganxen per sorpresa amb la seva espontaneïtat i magnetisme. No són un grup patxangueru més, dels que vénen a fer ballar la gent i prou, sinó que al seu darrere s’hi amaguen grans cançons que han esdevingut ja himnes i d’altres que ho esdevindran ben aviat.

Seria molt agosarat destacar una cançó per sobre d’una altra, però m’arriscaré amb la número 10, “Fer-te feliç” que canten amb la col·laboració de Joan Garriga de La Troba Kung-Fú i Dusminguet.

Veieu i escolteu-la aquí:

 
 
 

Format per 10 temes, You Poni va ser presentat als Estats Units potser per això porta aquest títol en anglès, o potser “no vol dir res o ho vol dir tot”, com afirmen ells mateixos. El que sorprèn és el seu segell discogràfic, Beverly Hills, que edita discos de pop, rock, jazz i música instrumental d'autors com Chet Baker, Al Martino o Frankie Randall.

En definitiva, aquest disc no és més que la consagració de la banda.

La constatació que han vingut aquí per quedar-se, i que seguiran penjant-se dels arbres i cantant-li a la vida i a l’amor perquè sí.

Si en voleu saber més d’aquest grup, format per set animals i un gos, que creen el seu propi estil, a ritme de reggae a la cassola, aquí la trobareu:

Més informació:

Recomanat per Elisabet Torrell. Bib. Central. Terrassa

30/07/2019