Recomanació

A.F. Harrold (Anglaterra, 1975) és poeta, rapsode, escriptor i autor d’ "Els imaginaris", la seva novel·la amb més projecció fins al moment i editada també per Blackie Books, que fou mereixedora de l’UKLA Awards en la seva categoria.

En "Una cançó de molt lluny", Harrold, admirador fervent de Tolkien, es torna a endinsar pels camins de la fantasia de la mà d’en Nick i la Frank. Tant l’un com l’altra, amaguen un secret: el d’ella, una sensació de solitud que no la deixa viure causada sobretot per l’assetjament que sofreix per part d’uns companys d’escola; el d’ell, un misteri que habita el soterrani de casa seva. Els dos protagonistes es faran còmplices i miraran d’aturar els éssers sobrenaturals d’altres mons que es volen fer els amos del nostre.

Una novel·la juvenil amb una edició i unes il·lustracions excel·lents, que abocarà el lector, tal i com els succeeix als protagonistes, cap a aquest univers paral·lel imaginari, però que també l’encararà sense pietat a la solitud, la por i l’assetjament que pateixen la Frank i en Nick al món real.

Més informació:

Recomanat per Bib. Sant Ildefons. Cornellà de Llobregat.

20/02/2024