Recomanació

Un Invitado inesperado

Lapena, Shari

Barcelona : Suma de Letras, 2019

Shari Lapena és una autora canadenca. Advocada i professora ha estat reconeguda en el món novel•lístic amb la publicació de les seves novel•les de suspens: La parella del costat i  un estrany a casa.
Ara ens ha tornat a sorprendre amb Un invitado inesperado.

Ens situem en un hotel luxós i  paradisíac a les muntanyes, allà hi van arribant  10 personatges que buscaran passar un cap de setmana romàntic i tranquil fora de la civilització. Tots són desconeguts, entre ells no es coneixen i no tenen cap connexió, o potser si?. La tranquil•litat que es preveia en un principi queda estroncada per la forta tempesta de neu que els deixarà completament aïllats i sense connexió amb l’exterior. Aquesta situació comença a crispar als hostes i al matí apareix el primer cadàver, sense que ningú sàpiga que ha passat,  un sospitarà de l’altre. El cert és que un assassí està entre ells...

L’autora té una prosa molt directa, àgil i descriptiva. Al començament ens situa molt bé en l’espai i així anem coneixent un a un tots els personatges.
És una novel·la molt recomanable, de lectura ràpida i amena que agradarà als amants de les novel•les policíaques, però sobretot de misteri amb un regust de “la reina del crim” anglesa. 

Ens recorda la famosa novel·la “deu negrets” d’Agatha Christie per l’atmosfera reclosa en què els personatges es troben.

La intriga està assegurada fins al final. Fins a la darrera pàgina no podreu esbrinar qui és el culpable.

Més informació:

Recomanat per Bib. Municipal de Manlleu BBVA.

15/04/2019