Recomanació

Buceo: los mejores destinos para bucear

Wood, Lawson

Madrid : El País/Aguilar, 2014

 

 

Hola,
Sóc l’Albert i m’agradaria presentar-vos aquest llibre d’aquí,  que es titula “Buceo:  los mejores destinos del mundo para bucear”. 
Per què és un llibre interessant?  Perquè és un llibre que recull de tot al món les zones on podrem practicar submarinisme de la millor manera. El llibre tracta des de la zona del pacífic fins a la zona de les Bahames, tot sencer, tot el món sencer.  Aquest llibre ens ensenya els llocs on podem practicar submarinisme des de Cuba fins a la zona del pacífic. 
Perquè és interessant?  perquè és un llibre que de cada zona que explica, ens explica quina visibilitat tindrem, quina temperatura tindrem, que és el que veurem i totes les problemàtiques i totes les incidències que ens podrem trobar practicant submarinisme.
És un llibre com podeu veure d’una mida bastant gran i és un llibre on la il·lustració pren un pes molt important perquè ens ensenya exactament que és el que veurem a la zona on anem a fer busseig. 
El llibre fa servir un lèxic una mica especialitzat, és a dir, cal que estiguem familiaritzats amb aquest lèxic, saber que és un vestit de busseig sec i humit, que són les termoclines etc...
Finalment, és un bon llibre tant pel que és submarinista ja experimentat com el submarinista que està començant a fer els seus primers passos en aquest esport.
Us recomano aquest llibre perquè és un llibre que us pot ajudar tant si sou amateurs com si sou professionals a trobar el lloc adient on fer aquest esport.

Vídeo recomanació feta per Albert Ballarín. Bib. de Ponent. Sabadell.

15/09/2023