Recomanació

Big little lies

Big little lies

[Madrid] : Home Box Office, DL 2017

Big Little Lies tracta d’un grup de tres dones i les seves debilitats. Parla de temes tant sagnants com la violència domèstica, l’assetjament escolar, l’adulteri, la violació, la soledat, etc. Dones que s’afronten a la pressió d’un model patriarcal i masclista, i a la renúncia o no d’abandonar les seves professions per dedicar-se a la família. Ambientada en un grup de persones de classe acomodada. Són  professionals liberals, amb un bon estatus econòmic, però aquest fet  no els allibera de que els hi passin coses, i que pel fet de ser rics no són menys mesquins, egoistes i paranoics o bones o males persones que qualsevol altra. La novel·la amb el mateix títol, de l’autora Moriarty, Liane, és millor encara. Relata amb humor les tafaneries i la hipocresia en un ambient on els diners no són cap problema.

Aquesta sèrie ha guanyat diversos premis, entre ells 5 Emmys i 4 Globus d’or, les protagonistes són molt bones entre elles la Nicole Kidman, Reese Witherspoon i Shailene Woodley.

Han fet una segona part i estan plantejant-se de fer-ne una tercera. Segons Nicole Kidman, hi ha idees per una nova entrega.

Més informació:

Recomanat per Filo Solé. Bib. Central. Terrassa.

31/07/2019