Recomanació

150 actividades para jugar sin pantallas :

Citro, Asia

Barcelona : Juventud, 2016

Al 2016 apareixia la traducció al castellà d’aquest magnífic llibre ple de propostes sensorials per jugar amb els petits de la casa. Es tracta del primer llibre publicat per Asia Citro el 2014 amb el títol 150+ Screen-Free Activities for Kids. Asia Citro té un màster en Educació Científica i ha treballat com a professora d’institut ensenyant Ciències naturals. Quan va néixer la seva primera filla, va decidir quedar-se a casa i el febrer de 2013 va començar a escriure el seu blog "Fun at Home with kids", on comença a desenvolupar moltes de les idees i propostes que trobarem en aquest llibre.

"150 actividades para jugar sin pantalles" és un recull d’idees i activitats pensades per fer amb els més petits, perquè puguin olorar, tocar, i fins i tot llepar. Amb materials molt fàcils de trobar i la majoria d’ells segurs per a totes les edats. Davant de cada activitat hi ha les recomanacions d’edat i també d’al·lèrgens. Les propostes que trobem estan agrupades en les següents categories: slimes, plastilines, pintures, miniatures, activitats sensorials i joguines per fer a casa.
Un llibre per gaudir en família, que com indica el títol, convida a desconnectar dels dispositius electrònics i connectar amb els més petits a través dels cinc sentits. 


Més informació:

Recomanat per Miriam Vaca. Bib. Pallejà.

18/01/2024