contingutFriendlyURL

Viajar en bici

Viajar en bici

Urrea, Alicia

Madrid : Desnivel, 2010

Viatjar en bicicleta permet conèixer els llocs per on vas a prou velocitat com per cobrir distancies respectables i al mateix temps gaudir del que estàs veient i vivint. Només es necessita una bici en bones condicions i unes alforges. Pel que fa a l'edat o la condició física, el que cal és temps i paciència.

La guia està adreçada a tothom que vulgui fer un primer viatge en bici, o ja hagi fet algun i pensi que pot millorar quelcom de la seva preparació o equip. Una part tracta de com planificar la ruta (longitud de les etapes, cóm portar la bici en diferents mitjans de transport, mapes…), una altra del material (des de sacs de dormir fins a la roba) i tipus de bicicleta o fins i tot coses a tenir en compte depenent dels diferents companys de viatge. Finalment, la darrera part està dedicada a les qüestions del dia a dia: alimentació, accidents climatològics o normativa vial, entre altres coses.

Els autors, Alicia Urrea i Alvaro Martín, fan viatges en bicicleta des del 2002 i tenen una pàgina web de cicloturisme amb alforges, que va començar com un diari de viatge i on poc a poc han anat escrivint consells pràctics in on els lectors també publiquen els seus viatges. També han publicat articles a diverses publicacions i han col·laborat en programes de radio i televisió sobre el tema.

Més informació:

Recomanat per Carme Trabal. Bib. Dos Rius de Torelló

15/07/2019