Recomanació

Pirineos en esquís

Pirineos en esquís

Faura, Enric

Madrid : Desnivel, 2004

Oblidem-nos de la cantimplora! Les xiruques tampoc tenen sentit... disposem-nos a viure la muntanya d'una manera diferent! Calcem-nos els esquís i iniciem una excursió diferent (i freda) per les muntanyes de Catalunya!

Enric Faura i Jordi Longás són autors de diverses guies d'excursionisme d'alt nivell; són amants de la muntanya, del senderisme i de tot allò que la naturalesa ens ofereix. Els itineraris descrits en aquest llibre es distribueixen en 15 sectors que cobreixen tot el territori pirenaic, buscant sempre l'accés més fàcil per a la majoria d'esquiadors. Gran part de les sortides descrites són ascensions d'una jornada, tot i que també s'inclouen algunes travesses de vàries jornades per als més experts i atrevits.

La guia és un autèntic company de viatge: ofereix croquis detallats de cada itinerari i tota la informació pràctica necessària: accessos, refugis, temps, desnivell, dificultat...

Tots els adeptes a l'esquí no us podeu oblidar de llegir-lo! És una bona eina per poder practicar aquest esport amb seguretat i a ple rendiment.

Esteu a punt?

Més informació:

Recomanat per Marta Puig. Bib. Santa Oliva. Olesa de Montserrat

13/12/2019