Recomanació

Manual completo de vela

Sleight, Steve

Barcelona : Blume, 2016

Una guia completa i actualitzada de la navegació a vela, tant per al principiant com per al patró més expert, que inclou des d’últimes tècniques de la navegació a vela, com ara els sistemes de navegació per satèl·lit, com fer un nus determinat, fins a com procedir d'acord amb les regles de cortesia que regeixen en alta mar, amb independència de si navega amb un monoplaça o multibuc.

Steve Sleight va aprendre a navegar de manera autodidacta als 10 anys, i tan sols quatre anys més tard ja ensenyava els principis d'aquest apassionant esport. Sleight és membre de les principals institucions de vela britàniques i al llarg de la seva vida ha donat classe en totes les categories possibles, des de vela lleugera fins creuer i navegació de competició.

El pròleg és a càrrec de Sir Charles Benedict Ainslie, regatista olímpic britànic. De fet, l’any 2012 es va convertir en el primer regatista a guanyar cinc medalles en cinc Jocs Olímpics diferents en vela.

Un llibre que recull tipus de navegació, a més de la meteorologia, la seguretat a bord i la cura de l’embarcació, des de la vela lleugera fins als catamarans i els grans creuers.

Més informació:

Recomanat per Carla Canongia. Bib Municipal L'Ateneu d'Esparreguera

06/09/2023