El golf a partir de los 50

El Golf a partir de los 50

Chmiel, David

Madrid : Tutor, cop. 2003

Els grans del golf com Jack Nicklaus, Tom Watson i Arnold Palmer proporcionen un diari recordatori que al golf hi ha vida després dels 50. De fet , aquests grans professionals i milers d'altres jugadors de 50 i més estan descobrint que amb la preparació adequada, els anys daurats poden ser alguns dels més reeixits i agradables que han tingut mai en els greens.

"El golf a partir de los 50" ofereix consells pràctics i coneixements professionals per a aquells jugadors que volen seguir gaudint del golf i jugant amb èxit durant tota la seva vida . Escrit per dos experts en la revista "Senior golfer", el llibre analitza els fonaments del golf, gimnàs i flexibilitat, i els avenços en la tecnologia dels equips per fer que el joc continuï essent divertit .

En aquest llibre, els lectors aprendran a :

- Triar l'equip segons les seves metes de golf i estil de joc ,

- Aconseguir puntuacions més baixes a través d'una gestió adequada de golf ,

- Desenvolupar un moviment de put més suau ,

- Millorar la consistència i precisió dels cops,

- Superar els nervis a l'hora de fer el put, i

- Tenir un swing més completa per obtenir una major distància dels tirs .

En el llibre hi ha desenes de lliçons, consells i exercicis de professionals del Sènior Tour de golf com Hale Irwin, Graham Marsh, Jim Colbert, Larry Nelson i Bob Duval. A través d'anècdotes i d'instruccions pas a pas ho estudien tot, des de l'equilibri a l'estratègia.

Aquesta obra està dissenyada per ajudar els lectors a mantenir-se actius i sentir-se més joves cada dia.

David Chmiel és editor en cap de "Senior golfer". Ha escrit molts articles de premsa i d'opinió i és membre de l'Associació de Golf Writers of America, l'Associació Metropolitana de Golf Writers, i la Xarxa Internacional de Golf. Va ser guardonat amb el Premi de Neal per l'American Business Press. En el seu temps lliure, gaudeix jugant a golf i el bàsquet.

Kevin Morris és doctor en educació física i esport, professor a la Universitat de Boston i membre del Col·legi Americà de Medicina de l'Esport. 

Recomanat per Carme Trabal Benitez. Bib. Dos Rius de Torelló

Més informació:

14/07/2016