Recomanació

El increíble viaje de las plantas

El Increíble viaje de las plantas

Mancuso, Stefano

Barcelona : Galaxia Gutenberg, marzo de 2019

En la societat actual sembla es parla i s’escriu més sobre el regne animal que sobre el vegetal però és una apreciació errònia. El llibre que avui us volem recomanar és una petita joia dedicada a les plantes. La seva capacitat de resistència, el seu enginy per reproduir-se en circumstàncies extremes... en fi, tota una experiència que ben segur despertarà la vostra curiositat per aprendre'n més.

Al llarg dels diferents capítols, l’autor ens va explicant les curiositats de les plantes alhora que reflexiona sobre la interacció amb els animals i el humans. Narrat quasi com si fos una història, amb tocs d’humor en alguns casos, però també ple d’admiració que es contagia.

Així per exemple, ens trobem arbres que van sobreviure a l’explosió de la bomba atòmica a Hiroshima, als qual els japonesos professen un respecte enorme i als que anomenen “hibakujumoku”. La gràcia de com ho explica et fa sentir que estàs allà mateix, veient el que ell veu i meravellant-te del que la natura és capaç de suportar.

El llibre també us permet anar llegint-lo de manera aleatòria, no és necessari seguir un ordre lineal. Sigui la manera que sigui que escolliu, segur que us enganxarà doncs l’autor aconsegueix transmetre al lector el seu interès i coneixements d’una forma molt entenedora.

Recomanació feta per: Sara Codina. Biblioteca Central de Terrassa

Per saber-ne més consulteu el nostre catàleg Aladí

25/11/2019