Recomanació

La Cabra

La Cabra

Fleming, Anne

València : Sembra Llibres, febrer 2020

Què sabem dels nostres veïns? 
La Kid i la seva família deixen casa seva, per instal·lar-se uns mesos al pis del cosí Gus, davant de Central Park, a Nova York, per tal de cuidar la seva gossa. En aquest edifici, a més d’en Joff, un home cec, que va ser nen prodigi del monopatí i escriptor adolescent d’èxit, també hi viu en Kenneth, un home que compra palla un cop a la setmana, en Jonathan, el qual va patir un ictus, la seva dona Dora i els porters, com ara en Julio i, una cabra, o això diuen. Gairebé ningú l’ha vista. Ara bé, qui la vegi tindrà set anys de bona sort. Si més no això és el que en Will, un nen orfe que viu amb la seva àvia, li diu a la Kid. La mare de la Kid necessitava sort, el pare també necessitava sort, i ja que hi som la mateixa Kid també necessitava sort, no estaria pas malament trobar la cabra. 
Però realment hi viu una cabra, al bloc de pisos? No té cap sentit. No és lògic. Però molts cops les coses que no semblen lògiques acaben tenint sentit, o no...
Una història bonica que ens permet ficar el nas a la vida dels veïns d’un edifici de la bulliciosa ciutat de Nova York. Les diferents històries dels veïns s’entrellacen i els mons individuals de cadascú conflueixen.

La Cabra ha estat destacat com un dels deu millors llibres infantils de l’any per The Wall Street Journal i per la Biblioteca Pública de Nova York, i els drets han estat adquirits per a fer-ne una pel·lícula de la mà de David Lipman (Shrek) i David Womark (Life of Pi).

Més informació:

Recomanat per Ingrid Blanch. Bib. Can Pedrals. Granollers.

13/12/2021