Recomanació

Braquo.

Barcelona : Savor, [2016]

Braquo (2009-2016) és una sèrie contundent fins i tot abans de començar, en prendre el seu nom del terme francès “braquage”, que fa referència als atracaments armats de bancs. Va ser creada per l’expolicia Olivier Marchal, que va inspirar-se en les vivències personals per idear la història:

Eddy Caplan, Walter Morlighen, Théo Vachewski i Roxanne Delago són agents d’un grup especial d’intervenció de la policia judicial a l’extraradi de Paris. La dinàmica del seu grup salta pels aires quan el seu cap, Max Rossi, és acusat falsament de mala praxi en un cas i acaba suïcidant-se. Aquest fet marca un punt d’inflexió en el grup, que, amb l’objectiu de venjar el seu cap, ideen un pla per restablir-ne la seva reputació.

L’activitat de Caplan i la resta de l’equip no passa desapercebuda a l’Àrea de Recursos Interns on l’agent Vogel, enemic declarat de Caplan, sotmetrà les actuacions del grup a un escrutini constant tot buscant proves que vinguin a demostrar la davallada del grup a pràctiques il·lícites fora de l’ètica policial.  

 

Més informació:

Recomanat per Sílvia Vilarrasa. Bib. Núria Albó. La Garriga.

21/06/2022