Recomanació

Atlas ilustrado de los deportes de aventura

Madrid : Susaeta, [2008?]

Els esports d'aventura -o també anomenats esports de risc- cada vegada estan més de moda. El contacte directe amb la natura i les ganes de sentir emocions fortes, són dos dels ingredients principals que busquen els qui practiquen aquest tipus d'esports. I és que la velocitat, l'altura, la neu o les aigües torrencials fan descarregar l'adrenalina d'aquells que, volent trencar amb la rutina del dia a dia,  busquen viure experiències extremes que comportin un cert perill o dificultat.

Però, quins són els esports d'aventura? N'hi ha moltíssims! N'hi ha de terra, d'aire, de riu, de mar i de neu ... Aquest atles molt ben il·lustrat és una àmplia guia on podem trobar una explicació d'allò que són els esports d'aventura, els seus orígens i les condicions per practicar-los. Després, seguint una categorització d'esports segons si es practiquen al terra, a l'aire, al riu, al mar o a la neu, es detalla esport per esport la història i la tècnica, quins materials son necessaris i una explicació de la pràctica de l'esport.

Així, en aquest llibre hi podem trobar informació detallada d'esports tan espectaculars com el puenting, el ràfting, el flysurf, la caiguda lliure, el parapent i l'espeleologia. Però també hi trobarem d'altres esports més comuns com la bicicleta de muntanya, el senderisme, el submarinisme i l'esquí de fons, entre molts d'altres.

Més informació:

Recomanat per Neus Capdevila. Biblioteca Ateneu Les Bases de Manresa

12/09/2023