Recomanació

Carn nua

Soler Codina, Blanca

Manresa : Parcir Edicions Selectes, març de 2021

Carn nua és un cos que es transforma en un full blanc, un full sense amor i sense vida. Un cos farcit de rebuig a ser dona, a ser una Venus amb malucs, pits i cintura.
Un cos que entra en una profunda decadència i en un narcisisme fastigós que vol gratar el perfeccionisme. Com la veu crida entre els ossos, ressona entre les parets de la pell, però ningú la sent.
El cos no respon.

Blanca Soler, l'autora de Carn nua, narra amb un llenguatge franc, valent, clar i directe la relació que va conviure entre la vida i l'anorèxia, i demostra que és possible una reconstrucció de jo-ser després de fregar la vida i la mort.

L'anorèxia és un procés de transformació. Una metamorfosi que evoluciona des d'una baixa autoestima fins a una acceptació absoluta del mateix ser. L'aliment és la substància essencial per funcionar. Si es rebutja l'aliment, es rebutja la vida.

En un moment en que els casos diagnosticats de trastorns de conducta alimentària estan augmentant estrepitosament, és necessari saber-ne més per tal de poder prevenir-ho o agafar-ho a temps. 
D'aquest llibre se'n sentirà a parlar.

Més informació:

Recomanat per Bib. Ramon Vinyes i Cluet. Berga

27/03/2024