Coaching

El coaching és un procés d'aprenentage l'objectiu del qual és mostrar els mitjans necessaris per assolir l'èxit professional i/o personal. El coach és la persona que ens servirà de guia i ens proporcionarà recursos per aconseguir els nostres objectius, millorant així la nostra qualitat de vida.
 

 

Es dedica exclusivament i de manera especialitzada al coaching executiu organitzatiu, realitza programes per a coaches i ofereix certificacions en procés d'homologació. Una eina interessant que ofereix aquesta pàgina és el cercador de coaches en tot el territori.

Associació de professionals del coaching, la seva pàgina web recopila informació, notícies, t'ajuda a trobar un coach, ofereix cursos i certificats professionals. 

Pàgina del "coach" i psicòleg Pablo Mora. 

Associació de "coaches" creada al 2009 per membres de la Universitat de Barcelona. 

Empresa conduïda per Víctor Peña, coach personal, executive coach, coach esportiu, formador i trainer amb PNL . Destaca l'apartat que recull articles especialitzats sobre el tema.

Empresa creada per María Fontal, titulada en coaching per la Universitat de Barcelona, ofereix serveis per a la vocació i la realització professionals des del 2003. Sòcia fundadora de Coaching Catalunya.

Organització que treballa per unir el binomi empresa i treballador considerant els recursos humans com el factor d'èxit empresarial.

Escola de Barcelona que ofereix gran varietat de cursos, informació complerta sobre què és el coaching i les seves aplicacions. L'Escola també té un bloc de participació oberta. Ofereixen cursos en línia.

Empresa que a nivell internacional compta amb coaches arreu del món. Ofereixen formació, certificacions homologades internacionalment, informació sobre jornades, cursos, notícies d'actualitat i molt més.

Trobareu tota l'actualitat sobre coaching per a professionals, empreses i públic en general.

 

A les biblioteques trobaràs


Torna al prestatge  ►