Busques feina?

 

Volem ajudar-te a trobar feina amb una selecció de recursos web que et permetran fer el teu CV en poc temps, preparar-te les entrevistes, buscar ofertes, i també ajudar a col·lectius amb difícil inserció laboral.

 

 Confecciona el teu CV i prepara't per l'entrevista

Plataforma per generar currículums per a persones en recerca de feina, empreses de selecció o borses de treball.

Ajuda i consells pràctics per a la realització del currículum professional en línia.

Permet elaborar diferents models de CV en línia. Incorpora una guia de consells per treure el màxim profit al CV

Models i plantilles descarregables per fer el CV i cartes de presentació.

Permet crear i descarregar plantilles de CV i proposa diferents exemples segons les professions.

 

Busca ofertes de feina

Els Serveis Locals d'Ocupació gestionen ofertes de feina, orienten les persones laboralment o a la recerca de feina, o a les empreses sobre la contractació de treballadors.

Buscador d'ofertes de feina del Servei Català d'Ocupació, organitzat per municipis i per categories professionals.

Les Aules Actives són uns espais per a la cerca intensiva de feina que el SOC posa a disposició de les persones inscrites com a demandants d’ocupació a les Oficines de Treball. Estàn repartides per tot el territori, per tal que puguin utilitzar aquesta eina durant el seu procés de cerca de feina, amb l'objectiu d'accelerar la seva incorporació al mercat laboral. 

Portal de cerques de feina del Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social. Permet cercar a ofertes a tot l'Estat, també tenir un espai personal on  deixar el currículum, gestionar ofertes i generar alertes.

Les cambres de comerç d'àmbit espanyol (inclòs el català) també gestionen ofertes de feina.

Constituïda com a Associació el 28 d'abril de 2011, la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya representa més de 100 corporacions professionals de Catalunya, amb més de 200.000 col·legiats i col·legiades de tots els sectors professionals. Tots aquests col·legis vehiculen ofertes laborals a través d'una única plataforma.

Portal de cerca de feina per a persones amb discapacitat impulsat per la Fundació ONCE.

Cercador d'ofertes de feina especialitzat en el sector turístic.

Cercador de feina especialitzat de la Fundación Laboral de la Construcción, una entitat on col·laboren la Confederación Nacional de la Construcción, CCOO i UGT.

EURES és una xarxa de més de 900 consellers que proporcionen informació als demandants de feina i empresaris a partir d'entrevistes personals.  Aquests especialites EURES orienten sobre les condiciones particulars dels mercats laborals de cada país.

Es tracta d'un portal que ens cercarà feina de forma automàtica a l'estranger, segons les característiques del nostre currículum. Es a dir, que no es necessari inscriure's en cadascuna d'elles. Així que ja sabeu, si no trobeu feina a casa i us esteu plantejant molt seriosament en fer les maletes, feu una ullada a aquesta web perquè us resultarà molt útil.

Cercador de feina (també d'estades per fer pràctiques) a nivell internacional per a titulats universitaris o per professionals molt qualificats.

És un dels portals més grans d'abast mundial. Podem accedir a la branca espanyola o a la de molts altres països (uns 50) si busquem feina a l'estranger. Monster posa en contacte treballadors amb tota mena de qualificacions i tota mena d'empreses.

Cercador de feina a tot al món per a persones biblingües espanyol-anglès o portuguès-anglès, les empreses contractats són sobre tot a Estats Units, pèrò també a Amèrica llatina.
 

Aprofita les xarxes socials 

Xarxa professional per excel·lència on contactar amb antics col·legues o fer-ne de nous. Les persones poden ser la porta a noves feines o noves col·laboracions.

Xarxa social per a professionals. La plataforma ofereix perfils personals, grups, fòrums de discussió, coordinació d'esdeveniments, i altres característiques comuns de les xarxes socials.

Xarxa especialitzada a joves titulats universitaris sense experiència laboral. L'espai de presentació del candidat fa èmfasi a les potencialitats de manera molt gràfica

Amb 45 milions de subscriptors a tot el món i 1,2 milions a Espanya. Viadeo és la segons xarxa social professional més gran després de Linkedin.

 

 Bases de dades 

Cercador amb 20.000 empreses catalanes. Es poden fer cerques delimitant comarques i àmbits comercials. Aquest cercador pot ser un primer pas per identificar borses de treball publicades a Internet per les pròpies empreses.A les biblioteques trobaràs 

Data d'actualització: 11/06/2020

Prestatge de Món laboral ►