Campionat del Món d'Atletisme 2015

El XV Campionat del Món d'Atletisme és una competició esportiva de caràcter internacional organitzada per l'Associació Internacional de Federacions d'Atletisme (IAAF) i la Federació Xina d'Atletisme. En un principi es disputava cada quatre anys, però a causa del gran ressò mediàtic i econòmic, es disputa cada dos anys.

En aquest Campionat del Món, que se celebra a la capital xinesa del 22 al 30 d'agost, aconseguir una gran classificació o una gran marca resultarà en la pràctica tenir moltes opcions  per a la selecció per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016.

L'Estadi Nacional de Pequín , que té una capacitat per a 91.000 espectadors i va ser l'Estadi Olímpic per als Jocs de 200, serà la seu del campionat mundial, així com de les cerimònies d'obertura i clausura i, per a aquest certamen, lluirà una nova pista d'atletisme.

Per a la prova de marató, l'organització ha dissenyat un circuit que travessarà llocs emblemàtics de la ciutat, entre ells el Temple del Cel, la Ciutat Prohibida, Qianmen, i diverses universitats de renom. I les proves de marxa atlètica es desenvoluparan en un perímetre fora de l'estadi, que serà punt de sortida i arribada.

El mundial de Pequín és la gran cita internacional d'atletisme del 2015.

Ves al prestage ►

19/08/2015 13:17h