Els mundials de natació : Budapest 2017
Els mundials de natació : Budapest 2017

El XVII Campionat del Món de natació s'està celebrant a Budapest, Hongria entre el 15 i el 30 de juliol de 2017 sota l'organització de la Federació Internacional de Natació (FINA) i la federació hongaresa de natació.

Originalment la seu escollida va ser Guadalajara (Mèxic) però per culpa de problemes de finançament aquesta ciutat va declinar la realització del mundial.

Prop de doscentes nacions afiliades a la Federació Internacional estan representades a les proves de natació, natació sincronitzada, salts, natació a aigües obertes i waterpolo.

Aquestes modalitats es disputen a quatre seus diferents que es reparteixen entre la pròpia capital hongaresa i els seus voltants.

Es reserven les curses de natació a la piscina de 50 metres per la segona setmana on Mireia Belmonte és la gran esperança catalana per aconseguir pujar al podi en alguna de les proves a les que participa. En aquesta primera setmana Ona Carbonell ha aconseguit dues medalles d'argent en dues proves en solitari de natació sincronitzada.

Ves al prestatge

19/07/2017 10:19h