Guies de lectura

Guia del Maresme 2021 : El Maresme amb la recerca

Guia del Maresme 2021 : El Maresme amb la recerca

La guia El Maresme amb la recerca, pretén donar a conèixer què es fa a la comarca sobre recerca i investigació. La guia recull diversos projectes de recerca que es desenvolupen a la comarca, així com els treballs d’investigació de científics, metges i altres professionals lligats a la nostra comarca i que es dediquen a la recerca avançada en hospitals i altres institucions.

La guia es fa ressò de la recerca en diferents àmbits del coneixement, principalment en el camp de la salut i les malalties que afecten a les persones, però també s’han inclòs els treballs de recerca al voltant de boscos i platges del nostre entorn natural més proper. També hi ha la recerca històrica sobre el propi passat de cada municipi, molt lligada als arxius i centres d’estudis locals; i finalment, la recerca tecnològica també hi apareix representada, com a motor que impulsa el desenvolupament social i econòmic.

Les Biblioteques del Maresme segueixen amb el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible promoguts per les Nacions Unides. Cada recerca s’emmarca dins d’uns d’aquests ODS per prendre consciència social sobre els grans reptes globals que tenim com a societat: fam zero, salut i benestar, educació de qualitat, indústria i innovació, ciutats i comunitats sostenibles, i vida submarina i terrestre.

Mira la guia de lectura a Trencadís

Podeu consultar la guia aquí:

IOS      Android

Guia creada per:

Data de creació: 14/06/2021

Última actualització: 26/05/2022

Torna a l'inici