Clubs de lectura

Club de lectura d'Òpera. LiceuBib - Sitges. Biblioteca Santiago Rusiñol
Club de lectura d'Òpera. LiceuBib

LiceuBib és un projecte del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu que té com a objectiu difondre i promoure la cultura operística, mitjançant els Clubs d’Òpera a les biblioteques de tot Catalunya que s’hi vulguin adherir.

Per a participar al Club d'Òpera no és imprescindible tenir coneixements previs. L'objectiu és aprendre plegats, compartir coneixements, i gaudir a fons d'aquest art.

Cal inscripció prèvia. 40 places disponibles.

 

Curs 2019-2020

Dates de les inscripcions: primera setmana de setembre

Moderador: Joan Escolà

Trobades del club:

Data d'inici: 11  d'octubre

Hora: 18:30h

Cost del curs: gratuït

Lloc: Biblioteca Santiago Rusiñol

 

Març:  "Els primers teatres operístics públics a la Venècia del Seicento: radiografia de la societat veneciana a l'època barroca".

A càrrec de Verònica Maynés, musicòloga, crítica musical i professora de piano, Història de la Música i Història de l'Òpera.

Entrada preferent per a persones inscrites al LiceuBib. Club coordinat per Joan Escolà

 

Gener: Aquest mes, la protagonista del LiceuBib és "Aida" de Giuseppe Verdi.

A càrrec del musicòleg Roger Alier.Coordinat per Joan Escolà, president de "Els amics de l'òpera de Sitges". Entrada preferent per a les persones inscrites al LiceuBib. 

Desembre: seguim la programació del Gran Teatre del Liceu comentant les òperes que estan en cartell al Liceu: "Cavalleria rusticana" de Pietro Mascagni i "I Pagliacci" de Ruggero Leoncavallo.

Novembre: seguim la programació del Gran Teatre del Liceu comentant la sarsuela "Doña Francisquita", d'Amadeu Vives, una de les seves obres més populars. 

Octubre: Comentarem l’òpera "Turandot", de Giacomo Puccini, programada al Liceu aquest mes, amb un espectacle visualment fascinant.

 

El gran expert en òpera Roger Alier ens descobrirà tot el què cal saber per gaudir al màxim d'aquesta gran obra.


Coordinat per Joan Escolà, president de "Els amics de l'òpera de Sitges".

  • Adults

Data d'actualització: 02/03/2020

Mitjana (0 Vots)