Clubs de lectura

CLUB DE LECTURA LLEGIR EL TEATRE - Garriga, La. Biblioteca Núria Albó
CLUB DE LECTURA LLEGIR EL TEATRE

Llegir el Teatre és un projecte del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que impulsa la celebració de clubs de lectura de teatre a les biblioteques públiques de Catalunya. Majoritàriament es treballen textos d’obres que es programen al TNC, tot i que també es programen, regularment, lectures de teatres locals.

Com funciona?
Les trobades dels clubs de lectura es fan mensualment a la biblioteca, durant la temporada de tardor a primavera. L'activitat dura aproximadament una hora i mitja. Tots els lectors i lectores participants tindran descomptes en les entrades al TNC. Les sessions les coordina Francesc Viñas (professor de literatura).

Quan i on es fan les trobades? 
Les trobades tenen lloc a la segona planta de la Biblioteca Núria Albó de la Garriga un dilluns de cada mes de 19.00 a 20.30h.

Què cal fer per participar-hi?
Les places són gratuïtes i limitades. La Biblioteca facilitarà els llibres al club sense cap cost. Cal reservar la plaça de la sessió que t’interessa amb antelació. En cas que finalment no puguis assistir a la sessió, és important que avisis a la Biblioteca el més aviat possible per tal que una altra persona pugui aprofitar la plaça.

Avantatges per als membres del CLUB. 
Els membres del club tenen un 15% de descompte en la compra d’entrades del TNC. Aquest descompte s’obté introduint un codi (facilitat per la biblioteca) en el moment de comprar les entrades en el web de TNC. Cada lector té un màxim de 2 entrades amb aquest descompte per espectacle (descompte amb codi promocional via web, vàlid abans i després de l’estrena; disponibilitat segons aforament. El codi el rebrà la biblioteca per correu electrònic)

TEMPORADA 2023-2024

 

16 d’octubreLa plaça del Diamant (Mercè Rodoreda) / En escena: 28/09 a 05/11/23 al TNC

13 de novembreLa tempesta (William Shakespeare) / En escena: 09/11 al 12/11/23 al TNC.

11 de desembreLa festa (Daniela Feixas) / En escena: 15/11 al  03/12/23 al TNC

15 de generEls Watson (Laura Wade) / En escena: del 08/02 al 17/03/24 al TNC

12 de febrerCoralina, la serventa amorosa (C.Goldoni) / En escena al Teatre Auditori de Granollers

15 d’abrilEls criminals (Ferdinand Bruckner) / En escena: 18/04  al 26/05/24

13 de maigAmnèsia (Nelson Valente) / En escena: del 09/05 al 02/06/24