Clubs de lectura

LLEGIR EL TEATRE

Llegim el Teatre és un projecte del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que impulsa la celebració de clubs de lectura de teatre a les biblioteques públiques de Catalunya. Majoritàriament es treballen textos d’obres que es programen al TNC, tot i que també es programen, regularment, lectures de teatres locals.

Com funciona?
Les trobades dels clubs de lectura es fan mensualment a la biblioteca, durant la temporada de tardor a primavera. L'activitat dura aproximadament una hora i mitja. Tots els lectors i lectores participants tindran descomptes en les entrades al TNC. Les sessions les coordina Francesc Viñas (professor de literatura).

Quan i on es fan les trobades? 
Les trobades tenen lloc a la segona planta de la Biblioteca Núria Albó de la Garriga un dilluns de cada mes de 19.00 a 20.30h.

Què cal fer per participar-hi?
Les places són gratuïtes i limitades. La Biblioteca facilitarà els llibres al club sense cap cost. Cal reservar la plaça de la sessió que t’interessa amb antelació. En cas que finalment no puguis assistir a la sessió, és important que avisis a la Biblioteca el més aviat possible per tal que una altra persona pugui aprofitar la plaça.

Avantatges per als membres del CLUB. 
Els membres del club tenen un 15% de descompte en la compra d’entrades del TNC. Aquest descompte s’obté introduint un codi (facilitat per la biblioteca) en el moment de comprar les entrades en el web de TNC. Cada lector té un màxim de 2 entrades amb aquest descompte per espectacle (descompte amb codi promocional via web, vàlid abans i després de l’estrena; disponibilitat segons aforament. El codi el rebrà la biblioteca per correu electrònic)

NOTA IMPORTANT
La Biblioteca Núria Albó, d’acord amb les mesures de seguretat i prevenció de l’Ajuntament de la Garriga, la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i La Xarxa de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya en relació al CV-19,  estableix les següents disposicions en relació a la participació dels usuaris i les usuàries en els clubs de lectura i de conversa en anglès de la biblioteca:

& És obligatori l’ús de mascareta i del gel hidroalcohòlic

& S’han de respectar les distàncies físiques de seguretat.

& La participació en el club de lectura de novel·la, club de lectura de teatre i grup de conversa en anglès es fa prèvia inscripció a la biblioteca, amb un aforament màxim de 10 persones per sessió.

TEMPORADA 2020-2021: 

5 d’0ctubre, Decameró (Diversos autors)

En escena: de l’1 al 25 d’octubre de 2020

9 de novembre, Mariana Pineda (Federico Garcia Lorca)

En escena: data pendent

3 de desembre, L’héroe (Santiago Rusiñol)

En escena: del 3 de desembre al 10 de gener

11 de gener, Encara hi ha algú al bosc (Anna Maria Ricart)

En escena: 14 de gener a 7 de febrer

8 de febrer, La nit de la iguana (Tenessee Williams)

En escena: 11 de febrer a 28 de març

8 de març, L’huracà (Carme Montoriol)

En escena:10 de juny a 13 de juny

12 abril, Galatea (Josep Maria de Sagarra)

En escena: 29 d’abril a 23 de maig

10 de maig, L’emperadriu del Paral·lel (Lluïsa Cunillé)

En escena: 6 de maig a 13 de juny   

Totes les obres estaran en escena al Teatre Nacional de Catalunya, a excepció de l’obra llegida el 09/11/20, en escena al Teatre Auditori de Granollers.

 

Data d'actualització: 28/09/2020

Mitjana (0 Vots)