Pregunta a la Biblioteca

Pregunta a la BibliotecaPregunta a la Biblioteca és el servei d'informació en línia de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. Aquest servei és atès per bibliotecaris, que respondran les consultes en un termini de 72 hores (el temps de resposta es pot allargar en caps de setmana i festius). Totes les persones a partir dels 14 anys poden fer ús del servei.

Pots formular la teva pregunta en català, castellà o anglès.

Abans de preguntar, pots consultar la selecció de recursos d'informació en línia per si vols trobar la resposta tu mateix, mirar els consells pràctics i exemples de preguntes.

Utilitza aquests enllaços per altres qüestions relacionades amb: fer-se el carnet i altres tràmits en línia ; funcionament i millores del catàleg, o propostes de compra. I per a queixes i suggeriments contacteu amb les biblioteques o amb la Gerència de Serveis de Biblioteques.

Més informació:

Formulari per preguntar

 

Servei adreçat a majors de 14 anys

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA. 

Finalitat del tractament: gestionar la teva sol·licitud i fer les estadístiques del servei.

Legitimació: garantir l'equilibri territorial i la qualitat de servei en matèria bibliotecària, així com l'accés de tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura. Missió de caràcter públic de les diputacions basada en la Llei de Bases de Règim Local 7/85.

Destinataris de les dades: les teves dades seran tractades per l’empresa OCLC (Online Computer Library Center), empresa proveïdora del producte web QuestionPoint, únicament amb la finalitat de gestionar el servei amb qui la Diputació de Barcelona ha subscrit l’oportú contracte d’encarregat del tractament i protecció de dades.

Per a la gestió del servei s'utilitza QuestionPoint, un producte web proveït per l'empresa OCLC (Online Computer Library Center) que compleix les garanties de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent i que es poden consultar a les Condicions del servei.

Drets: pots exercir els teus drets d’accés, rectificació i supressió, així com d’altres drets reconeguts a la normativa.

Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets pots consultar la nostra política de privacitat.