Fons especials

Fons Especial Immigració

El 13 de novembre de 2019 es va inaugurar el “Fons especial en Immigració de la Biblioteca Font de la Mina”. El Fons està especialitzat en “Migracions i Moviments Humans”.

Aquest Fons ha estat una realitat gràcies a la cessió per part del “Museu d’Història de la Immigració de Catalunya” de Sant Adrià de Besòs, amb l’objectiu principal de fomentar la lectura, de difondre els seus coneixements de caire social actual i, a la vegada, d’una consulta més retrospectiva. I, per a convertir-se en la biblioteca de referència, destinada als investigadors i estudiosos d’aquesta temàtica tant interessant.

El fons abasta diferents coneixements i formats, entre els què podem trobar: monografies, biografies, novel·les, revistes especialitzades, d’estudis, congressos, còmics, contes infantils, documents en format DVD (pel·lícules i documentals), audiovisuals (discs compactes, Cd-Rom), etc.

Relacionat amb el fons, durant l’any, es fan i es programen diferents activitats relacionades, gràcies a la col·laboració amb el “Museu d’Història de la Immigració de Catalunya” de Sant Adrià de Besòs i d’altres organismes, entitats i investigadors relacionats. Entre elles podem trobar: presentacions de llibres, tallers, taules rodones, conferències, etc.

Veniu a gaudir i descobrir aquest Fons. No us deixarà indiferents! Us hi esperem!

Temes: Museus, Acolliment i adopció, Serveis socials, Cooperació internacional, Desigualtat social, Societat, Multiculturalitat, Població. Estadístiques, Literatura
Etiquetes: immigració, migracions