Coaching literari

Coaching literari

Què és un coach literari?

Un coach és un guia, és a dir una persona que orienta, motiva i  acompanya una altra en un procés d’aprenentatge, en aquest cas en el procés d’aprendre a escriure narrativa.

Si alguna vegades has pensat a escriure contes, novel·la o les teves memòries, potser et podem ajudar.

 Cal aclarir que un coach literari no és un corrector d’estil. El corrector anota de manera molt detallada un text, en canvi el coach fa una valoració general i posa al descobert altres maneres d’abordar l’escriptura.

  

Per què és útil un coach?

 L’escriptura és una feina solitària i tot sovint necessitem una mirada externa que ho posi tot en un context més ampli. D’alta banda l’escriptura pot resultar intimidant per a les persones que comencen; quin manual em podria orientar en tècniques, en estils, en creació de personatges?, quines lectures són models inspiradors? Quins trucs fan servir els escriptors reconeguts?...

 

 A qui va adreçat el coaching?

 A tot tipus de persones, tant se val la seva edat; la qüestió és tenir el cuquet de l’escriptura a dintre.

  

Com treballarem?

Farem trobades presencials individuals amb cada persona, i a cadascú li proposarem allò que honradament considerem que necessita, a banda de fer un seguiment dels seus progressos i produccions. D’aquesta manera cada persona recorrerà un itinerari  d’escriptura diferent.

15/10/2021