La pilota torna a botar... a l'escola

Quina setmana! Cues a les carreteres, corredisses a les escoles, les biblioteques plenes de gent... és el retorn a la normalitat que cada setembre implica, entre d'altres coses, els bons propòsits aparcats des de Cap d'Any, nou projectes formatius, intencions de vida sana i d'esport 30 minuts diaris. Però ai... això de l'esport a certes edats requereix un esforç que sovint provoca lesions inesperades: ara em fa mal un genoll, ara tinc una tendinitis, avui sortiria a córrer però em tiba aquí darrera...

Per tant, és important que aquest tan esperat retorn a la normalitat escolar inclogui la pràctica de l'esport de manera continuada, planificada, divertida i profitosa. Perquè l'esport no només ajudarà els nostres infants a tenir una salut més forta, sinó també a ser més participatius i solidaris.

El passat 17 de setembre, diversos experts en esport i educació van remarcar la importància del sistema educatiu actual en el foment de la pràctica de l'esport a la taula rodona "L'esport com a font de salut i benestar", que va servir per donar inici al nou curs escolar del Consell d'Esports de la Ciutat de Barcelona.

Competicions locals i comarcals de futbol5, bàsquet, voleibol... i pavellons i pistes d'escoles plenes de nens i nenes invertint les seves hores lliures fent esport! Que és el mateix que dir que estan invertint en accions per un futur millor.

I no cal esperar dels nostres infants que esdevinguin ni Killian Jornet, ni Marc Gasol ni Purito Rodríguez. Només cal esperar que siguin feliços! I l'esport, en això, hi ajuda!

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  Vés al prestatge:

Data de creació: 14/09/2018 Última actualització: 14/09/2018