Entrevistes virtuals

Xavier Bosch - Maig

Xavier Bosch va néixer a Barcelona el 1967. Va guanyar el premi Sant Jordi 2009 amb Se sabrà tot (2009) que és va convertit en la novel·la catalana més venuda dels darrers anys. Anteriorment, havia publicat els reculls de contes Jo, el simolses (1992), Vicis domèstics (1998) i la novel·la breu La màgia dels reis (1994).

Les últimes novel·les publicades són Homes d'honor (2012), Eufòria (2014) i Algú com tu (2015), amb la que va guanyar el Premi Ramon Llull 2015.

Director i presentador del programa Àgora a TV3, creador de formats audiovisuals d'èxit com Alguna Pregunta Més, Cafè Baviera, El món a RAC1 o El gran dictat. Ha estat cap de programes de RAC1, director del diari Avui i, actualment, escriu a l'Ara.
 

A les biblioteques trobaràs


'Se sabrà tot'


'Homes d'honor'


'Eufòria'


'Algú com tu'

Més sobre Xavier Bosch a les biblioteques ►

A eBiblio

 


Eufòria

 

 


Se sabrà tot


Recomanació


Algú com tu
Bosch, Xavier
Barcelona: Planeta, 2015

- Si tens curiositat, aquí pots llegir un petit fragment de l'obra.
- La novel·la té una banda sonora pròpia (Spotify).

 

Barcelona, 1981. La Paulina Homs, casada i amb una filla, avesada a la vida tranquil·la i familiar decideix viatjar sola a París al casament d'una cosina seva. Allà viurà una curta però intensa història d'amor amb el seductor galerista de la Rive Gauche  Jean-Pierre Zenardi que li canviarà totalment la seva vida. Segons Jean Pierre, a Egipte deien que una biblioteca és el tresor del remei de l'ànima, i per a ell una llibreria és la pàtria de la llibertat, el refugi de les paraules. De la mà d'aquests protagonistes viatjarem per les llibreries amb més encant del món. Entre d'altres la Foyles de Londres, situada al mític carrer Charing Cross Road , la Shakespeare & Co de París i també la Llibreria 22 de Girona.

Barcelona, 2006. La Gina Homs va perdre la seva mare, la Paulina, amb 9 anys. No en recorda pràcticament res. La seva absència l'aboca a voler saber d'ella i per mitjà d'unes cartes descobrirà la personalitat de l'home que va aconseguir enamorar-la.

Una novel·la que ens farà viure la força de l'amor i de l'art per retrobar-nos a nosaltres mateixos.

 Selecció de webs

 

Vés a Entrevistes Virtuals ►