Recomanació

Nop

Madrid : Arvi Licensing S.L., [2022]

Jordan Peele, nascut el 21 de febrer de 1979, és un aclamat director, guionista i productor nord-americà. Va començar la seva carrera en el món de l'espectacle com a membre del duo còmic "Key & Peele", juntament amb Keegan-Michael Key.
El seu debut com a director va ser l'any 2017 amb la pel·lícula "Get Out" o s'aborden temes de raça i discriminació d'una manera innovadora i provocadora. Peele va ser premiat al Millor Guió Original als Premis de l'Acadèmia.
La seva següent pel·lícula va ser "Us" (2019). On també explora temes socials a través del gènere del cinema de terror.
Jordan Peele és conegut per barrejar temes tan dispars com l'humor i l'horror, amb un enfocament atrevit i un estil de narrativa perspicaç.

NOP transcorre al Vall de Santa Clarita (Los Angeles. EEUU). OJ i Emerald Haywood (dos germans), han heretat el ranxo de cavalls del seu pare, el llegendari Otis Haywood , conegut en la indústria cinematogràfica per ser el millor domador de cavalls per a cinema i televisió. Al costat del ranxo es troba Jupiter's Claim, un parc temàtic familiar basat en la història i estètica de l'època la febre de l'or californiana, gestionat per pastors evangèlics i pel seu propietari, Ricky "Jupe" Park , una estrella de cinema infantil amb una tràgica història al darrere.

OJ i Emerald comencen a viure fenòmens inexplicables a la seva propietat i intenten registrar que és el que està passant amb càmeres. Decidits a descobrir, se submergeixen en situacions cada vegada més complexes i perilloses fins que acaben per posar en risc l'única cosa que tenen: el negoci del seu pare...

A la producció més ambiciosa de Peele es barregen enfocaments i gèneres diferents: terror, ciència-ficció, comèdia, drama i elements del western. La trama d'aquesta producció manté a l'espectador en constant tensió esperant la seva resolució.

 

Més informació:

Recomanat per Marta Serrano. Bib. del Fondo. Santa Coloma de Gramenet

07/09/2023