Recomanació

Dones que no perdonen

Dones que no perdonen

Läckberg, Camilla

Barcelona : Amsterdam, maig del 2020

Amb aquesta novel·la ens trobem davant d’un thriller excepcional i addictiu sobre la venjança i el poder femení. A ulls del món, les seves vides són perfectes, però totes tres viuen sotmeses a la voluntat i al desig dels seus marits.

L’Íngrid va renunciar a la seva carrera professional per tenir cura de la seva filla, mentre el seu marit es convertia en cap de redacció d’un dels diaris més influents de Suècia. La Brigitta és mestra d’escola, tothom l’adora, però ningú no sap l’infern que viu a casa. La Victoria és una dona russa casada per internet amb un suec de poble alcoholitzat i, en la distància, explica contes de fades a la seva mare. Totes tres viuen sotmeses a la voluntat de les seves parelles. Fins que arriba un dia que, sense haver-se conegut, troben el pla perfecte per aconseguir la llibertat.

Camilla Läckberg amb “Dones que no perdonen” ens endinsa en la història de tres dones que no estan disposades a ensorrar la seva vida per culpa d’un home. Tres dones que poden ser sotmeses per separat, però juntes són una arma mortal.

Més informació:

Recomanat per Gemma Vidal. Bib. Districte 6. Terrassa

16/09/2021