Zona d'intercanvi i reutilització


Intercanviar i reutilitzar? Amb aquests recursos podràs: donar un segon ús a això que ja no necessites, col·laborar amb el medi ambient de forma sostenible, estalviar uns dinerets ... i fins i tot conèixer gent i iniciatives molt interessants.
 

Torna al prestatge  ►
 


 

RECURSOS WEB

 

 

 


Compartir.org

Xarxa de municipis, empreses i organismes que fomenten el servei de compartir cotxe. Ofereix la possibilitat de trobar persones que volen compartir un mateix viatge. Servei ofert pels municipis, empreses i organismes que formen part de la xarxa.
 


Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya

La XES impulsa el balanç social, la col·lecció de llibres d'economia solidària, la intercooperació, la creació d'un mercat social i la vinculació del sector amb els moviments socials, eines estratègiques, totes elles, per desenvolupar el sector.
 


Lost & Found

Venda i intercanvi d'objectes inútils de primera necessitat.

Més informació:


Book-crossing. Spain

Intercanvi de llibres, reutilització. El bookcrossing (passallibres en català) és una iniciativa que consisteix en deixar llibres en llocs públics per tal que altres els recullin, els llegeixin i els tornin a deixar. Xarxa amb una gran activitat a tot el món.
 


Xarxes d'Intercanvi dels Països Catalans

Intercanvi de coneixements, objectes, experiències i serveis obert a tothom, sense ànim de lucre. Les persones interessades poden oferir o rebre els seus coneixements, habilitats, objectes, ecoxarxes. 
 


Nolotiro.org

Oferiment de béns que ja no es necessiten per a que els reculli altra gent a qui els hi poden ser d'utilitat. No permet l'intercanvi, sinó que fomenta l'altruisme i la donació de coses perque sí.
 


Millor que nou

Campanya de l'àrea metropolitana de Barcelona per fomentar la reutilització i allargament de la vida útil de molts objectes. Tallers de reparació, tendes de segona mà, webs d'intercanvi...
 


Asociación Española de Recuperadores de Economía Social y Solidaria (AERESS)

Plataforma a nivell estatal d'entitats que es dediquen a la reducció, reutilització i reciclatge de residus amb l'objectiu de transformar la societat i promoure la inserció sociolaboral de persones en situació o risc d'exclusió social.
 


Retorna

Millora del sistema actual de recollida de residus d'envasos. Retorna és una iniciativa sense ànim de lucre integrada per la indústria del reciclatge, ONG ambientals, sindicats i associacions de consumidors. 
 


TruequeWeb

Web d'intercanvi de tot tipus d'objectes i serveis. Cercador nacional de bescanvis. 
 


Vivir sin empleo

Bescanvis, monedes socials, bancs de temps. Bloc d'actualitat amb enllaços a diferents associacions i recursos interessants.
 


Wallapop

Per vendre i comprar articles tenint en compte la teva ubicació. 


 

Abono KmO

Associació que s'ocupa de la gestió integral de la resta orgànica.


   


ENLLAÇOS AL CATÀLEG

 

Torna al prestatge  ►