Bancs de temps


No saps què fer amb el teu temps? Necessites un favor? Els bancs de temps són espais en què les persones intercanvien serveis gratuïtament. 


 

 

RECURSOS WEB

Usos del temps

L'Ajuntament de Barcelona, a través del Programa Temps i Qualitat de Vida i els districtes de la ciutat, impulsen el projecte de Bancs del Temps en cooperació amb la xarxa associativa dels barris i l'Associació Salut i Família.
 

 

Bancs de temps i monedes socials a Espanya

Mapa interactiu on trobar els bancs de temps i les iniciatives de moneda social del territori espanyol. Informació completa de cada projecte.
 


 

 

Què són els bancs de temps?

Article sobre els bancs de temps de xarxa.net, entitats i voluntaris per un món millor.
 


Servei català del voluntariat

Portal de la Generalitat dedicat al voluntariat. Activitats, associacions, bancs de temps, agenda...
 


Bancs de temps i conciliació de la vida familiar i laboral

Grups d'intercanvi de temps a Barcelona. Incorpora recursos vinculats a la inclusió social, jornades bancs de temps. Projecte de bancs de temps de l'associació Salut i Família.
 


Bancos de tiempo

Entrevista en vídeo a Julio Gisbert, expert en economia social, bancs de temps i moneda social. Fundador de la web vivirsindinero.org.
 


   

Bancos de tiempo

Conté explicacions, mapa interatiu que permet cerca bancs de temps propers a tu, fòrums notícies d'actualitat, aplicació gratuïta...

 


Viure i conviure

Compartir allotjament, compartir experiències, ajuda als majors. Viure i conviure és un programa de l'àrea d'Impuls social de la Fundació Catalunya-La Pedrera que cobreix les necessitats de companyia de les persones grans i les d'allotjament dels joves universitaris a Catalunya.
 ENLLAÇOS AL CATÀLEG

 

Vés al prestatge de Consum  ►

Vés al prestatge de Món Laboral  ►