APP's


Selecció d'aplicacions per iOS i Android sobre consum col·laboratiu, consells i recomanacions, sostenibilitat i economia verda


 

Torna al prestatge  ►


APLICACIONS RECOMANADES
 

Discount calculator

Per trobar els millors descomptes. Molt recomanada pels usuaris.


► Android
 


Control de gastos

Aplicació que permet controlar les despeses i ingressos. Permet generar fulls de càlcul per enviar per diferents mitjans. Molt valorada pels usuaris i mitjans de comunicació.

► Android
 


Shopping List

App que organitzar fàcilment els articles a les teves llistes de compres, afegir notes, fer un seguiment dels productes de consum habitual. Permet crear diverses llistes. Selecciona d'una base de dades de més de 1000 elements predefinits, on pots afegir nous productes.

► iOS
► Android
 


Control de Consumo

App que permet tenir un autocontrol en temps real sobre els teus consums i despeses de telefonia mòbil. Permet exportar els resultats al correu electrònic.

► Android
 


Aditivos alimentarios

Informació útil sobre els additius alimentaris que s'utilitzen a Espanya.

► Android
 


Blablacar

Aplicació de la web BlaBlaCar.es per viatjar en cotxe compartit, estalviant diners i recursos i col·laborant en el manteniment del medi ambient.

► iOS
► Android
 


Reclama

Aplicació que permet accedir a la informació sobre com actuar en el moment en què ho necessiti, de forma ràpida i senzilla, davant problemes de consum. El projecte i contingut és de responsabilitat de CECU i ASGECO, està subvencionat pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

► iOS
► Android
 


JoinUp Taxi Pasajero

Aplicació per compartir taxis a Barcelona. Estalvi de diners i emissió CO2.

► iOS
► Android
 


Android Booster

Millora del rendiment de smartphones Android: memòria, estalvi bateria, eliminació i desinstal·lació.

► Android
 


Tráfico NO!!

Aplicació amb informació sobre el tràfic. Informació d'entitats com la DGT, Servei Català de Trànsit, Trànsit Google, els propis usuaris de Trànsit NO, Govern Basc, Comunitat Navarra, Servei de Mobilitat d'Andorra i ajuntaments de Granada i Saragossa.

► iOS
 


Línea Verde

Aplicació per la comunicació d'incidències en l'equipament. Projecte de participació ciutadana enquadrat en el marc de la Línia Verda, lligat al medi ambient.

► iOS
► Android
 


 

Midori

Aplicació que compensa pels hàbits sostenibles basats en l’economia circular.

► iOS
► Android
 


 

OCU Market

Base de dades de l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) sobre productes d’alimentació i adrogueria que t’ofereix informació detallada sobre aquests, els supermercats més propers on trobar-los i el seu preu mitjà.

► iOS
► Android
  

Torna al prestatge  ►