APP's


Selecció d'aplicacions per iOS i Android sobre consum col·laboratiu, consells i recomanacions, sostenibilitat i economia verda


 

Torna al prestatge  ►


APLICACIONS RECOMANADES
 

Discount calculator

Per trobar els millors descomptes. Molt recomanada pels usuaris.


► Android

   
 

Aditivos alimentarios

Informació útil sobre els additius alimentaris que s'utilitzen a Espanya.

► Android
 


Blablacar

Aplicació de la web BlaBlaCar.es per viatjar en cotxe compartit, estalviant diners i recursos i col·laborant en el manteniment del medi ambient.

► iOS
► Android
 


Reclama

Aplicació que permet accedir a la informació sobre com actuar en el moment en què ho necessiti, de forma ràpida i senzilla, davant problemes de consum. El projecte i contingut és de responsabilitat de CECU i ASGECO, està subvencionat pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

► iOS
► Android
 


JoinUp Taxi Pasajero

Aplicació per compartir taxis a Barcelona. Estalvi de diners i emissió CO2.

► iOS
► Android

 


Tráfico NO!!

Aplicació amb informació sobre el tràfic. Informació d'entitats com la DGT, Servei Català de Trànsit, Trànsit Google, els propis usuaris de Trànsit NO, Govern Basc, Comunitat Navarra, Servei de Mobilitat d'Andorra i ajuntaments de Granada i Saragossa.

► iOS
 


Línea Verde

Aplicació per la comunicació d'incidències en l'equipament. Projecte de participació ciutadana enquadrat en el marc de la Línia Verda, lligat al medi ambient.

► iOS
► Android

 

 

 


 

OCU Market

Base de dades de l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) sobre productes d’alimentació i adrogueria que t’ofereix informació detallada sobre aquests, els supermercats més propers on trobar-los i el seu preu mitjà.

► iOS
► Android
 



 

Torna al prestatge  ►