Guies de lectura

Guia de lectura Bobobobs Estiu 2023

Guia de lectura Bobobobs Estiu 2023

Guia de lectura refrescant per gaudir de l'estiu creada per al grup de treball infantil Bobobobs de les biblioteques del Barcelonès Nord. 

Còmic


 Coraje
Coraje
Telgemeier, Raina  
Madrid : Maeva Ediciones, [2020]

La Raina es desperta una nit amb ganes de vomitar i mal d’estómac. Sembla increïble, però aquests i altres símptomes són la resposta del seu cos a l’ansietat. Els seus pares decideixen portar-la a una psicòloga, que li donarà eines per controlar la malaltia, però serà ella amb un gran coratge qui faci front a les seves pors. 

 El Guerrero de arena
El Guerrero de arena
Siegel, Mark  
Barcelona : Astronave, febrero de 2021

Els cinc mons estan a punt de desaparèixer. Evitar la catàstrofe està en mans de tres inesperats herois: Oona Lee, incapaç de controlar el seu poder; An Tzu, un noi pobre dels suburbis; i l’estrella de l’esport Jax Amboy.

 Kodi
Kodi
Cullum, Jared  
Barcelona : Astronave, julio de 2022

La Katya passa unes vacances d’estiu amb la seva àvia a Alaska. Un dia de tempesta es troba amb un gran i bon ós malferit. Se l’emportarà per cuidar-lo i li posa de nom Kodi. Entre ells sorgeix una gran amistat fins, que ella ha de tornar a la ciutat. En Kodi la troba a faltar i decidirà anar a buscar-la. 

 Las Varamillas
Las Varamillas
Jourdy, Camille  
Barcelona : Astronave, octubre de 2020

La Jo prefereix endinsar-se al bosc abans que gaudir d’un dia de pícnic en família. Pel camí, es troba amb unes estranyes criatures que la porten a un món secret ple de personatges fantàstics i ben singulars. Amb ells viurà un seguit d’aventures tan divertides com sorprenents. 

 Luces nocturnas
Luces nocturnas
Álvarez, Lorena  
Bilbao : Astiberri, cop. 2017

Cada nit abans de dormir, la Sandy atrapa uns llums que, després, es transformen en fantàstics somnis. L’endemà reprodueix aquest somnis en dibuixos. Durant el dia assisteix a una rígida escola. Allà coneix a una misteriosa nova companya interessada en els seus originals dibuixos. 

 Un Festí al jardí
Un Festí al jardí
Cathon  
Barcelona : Bindi Books, març de 2022

La Mimosa i en Sam són dos petits amics que viuen feliços dins d’un gran jardí. Junts resolen misteris i ajuden a les plantes i animals dels voltants. En la seva primera aventura hauran d’investigar qui es menja les fulles de l’Alfàbrega durant la nit. Ho aconseguiran?.

Torna a l'inici